50/50 ja muita hiustrendejä vuodelle 2022

50/50 ja muita hiustrendejä vuodelle 2022

Lämpimät sävyt

Platinan ja helmiäinen saavat väistyä. On aika pehmentää ja toivottaa takaisin lämpimät värit, kuten hunaja ja kultaiset blondit. Monet hakevat inspiraatiota lämpimämmästä ilmastosta ja valitsevat aurinkoisia värejä ja lämpimämpiä sävyjä. Avainasemassa tämän lookin saavuttamisessa on työskennellä asiakkaan ihon kanssa, varmistaen, että väri täydentää sitä ja antaa sen hehkua.

Ulotteiset värjäykset

Yksi vuoden 2022 suosituimmista väritrendeistä, ja asiakkaat haluavat olla luovempia värinsä suhteen. Yleisvärin, kuten platinablondi tai täyteläisen suklaanruskean sijaan asiakkaat ovat valmiita käyttämään useita värejä yksisävyisten värien hajottamiseen ja lisäämään tyyleihin erilaisia ulottuvuuksia. Tästä tulee valtava trendi vuonna 2022, ja se kattaa kaikki värit.

Split Hair – 50/50 look

Niille asiakkaille, jotka rakastavat rohkeampaa lookia, 50/50-trendi on palannut ja suurempi kuin koskaan. Melanie Martinezin, Billie Eilishin ja Nicki Minajin kaltaisten julkkisten inspiroima jakautunut trendi on todellinen julkilausuma. Vuodelle 2022 tämä trendi on kuitenkin enemmän kontrasti, jossa toinen puolikas hiuksista on tummempi ja toinen paljon vaaleampi, kontrastina toisiaan vasten.

Trendit on kerännyt Darrel Starkey, Taylors Hair Studiolta.