||||

Huikeat neljä kertaa Britannian Vuoden paras kampaaja -tittelin voittanut Angelo Seminara on nimitetty Goldwellin kansainväliseksi hiuslähettilääksi tittelillä ”Global Ambassador”. Avant-garde -mestarina tunnettu huippukampaaja teki yhteistyön aloituksena Goldwellille erikoiskokoelman upeita hiuskuvia Islannissa.

 

– Goldwell on aina tarjonnut innovaatioita, tukea ja ainutlaatuisia työvälineitä hiusbisnekseen. En voisi olla enempää innoissani ja inspiroitunut saadessani liittyä heidän superosaavaan tiimiin, Angelo Seminara toteaa uudesta työstään, jossa hän pääsee mukaan kehittämään uusia tuotteita ja palveluja brändille.  Goldwellin nimissä Angelo tullaan näkemään paitsi hiusalan isoissa tapahtumissa myös sosiaalisen median eri alustoilla ja lehdistötilaisuuksissa.

Angelo Seminara on tehnyt vaikuttavan hiustaiteilijauran kansainvälisesti. Hänet tunnetaan rohkeana visionäärinä erityisesti Ombre- ja Balayage -hiusväritekniikoissa, jotka hän vie vielä askeleen eteenpäin omilla graafisilla raidoitustekniikoillaan, jotka ovat uniikkeja. Seminara on myös vaikuttanut hiustaiteilijana maailman näkyvimpien muotinäytösten catwalkeilla. Yhteistyökumppaneita ovat olleet muun muassa Chanel, Valentino, Hermes, Stella McCartney ja Dolce & Gabbana. Hänen kädenjälkeensä ovat luottaneet myös maailman johtavat muotilehdet kuten Harper´s Bazaar, Vanity Fair, Italian Vogue ja  French Vogue.

– Angelon ennennäkemätön taiteellinen visio ja omistautuminen rajojen rikkomiseen antavat meille mahdollisuuden kehittää sellaisia vallankumouksellisia työvälineitä, jotka tukevat hiusstailisteja luovaan työhön kaikkialla maailmassa, iloitsee John Moroney, Creative Director Kao Salon Divisionista.

 

Goldwell on salon-exclusive hiusbrändi, jonka takana on Kao Salon Division. Vuodesta 1948 Goldwell on tunnettu johtavana hiusväritalona, jonka värituotesarjoja ovat Topchic, Colorance ja Elumen. Hiushoidon ammattisarjoissa Goldwell tarjoaa tuoteperheitä nimillä Kerasilk, Dualsenses ja StyleSign. Lisäksi yritys valmistaa permanentti – ja muita ammattikäyttötuotteita. 

 

NOCTURNAL

on Goldwell Global Ambassador Angelo Seminaran supermoderni värikokoelma, joka kuvattiin mystisessä ja inspiroivassa Islannissa.