AVIn ohjeet tulivat yrittäjille liian myöhään – I love me -messut siirtyvät vuodelle 2022

AVIn ohjeet tulivat yrittäjille liian myöhään – I love me -messut siirtyvät vuodelle 2022

Aluehallintoviraston viimeviikkoinen ohjeistus sisätilatapahtumien vapautumisesta tuli  I love me -messujärjestäjille liian myöhään.  Tästä syystä lokakuulle suunniteltu I love me siirtyy ensi vuoteen.

I love me -messut siirtyvät syksyyn 2022, marraskuussa myyntitapahtuma I love me POP-UP

Vaikka Suomi avautuu parhaillaan voimakkaasti ja messuja päästään Messukeskuksessakin jo tulevina syyskuukausina järjestämään, on  tilanne vaikuttanut yritysten valmistautumismahdollisuuksiin. Myös monet I love me -messujen näytteilleasettajat tekivät suunnitelmansa aluehallintoviraston elokuisten rajoitusten pohjalta.

– Varmuutta messujen järjestämiseen ei saatu ajoissa ja valmistelujen aikaraja tuli vastaan. I love me on voimakkaasti myyntitapahtuma ja tuotevarastojen täydentäminen ottaa yrityksiltä oman aikansa. Lisähaastetta järjestelyihin tuo näille toimialoille ominainen erityispiirre: kauneus- ja terveyspalvelujen markkinoiminen on vaikeaa, jos lähelle tuleminen ja asiakkaan koskettaminen erilaisia hoitoja ja testejä demotessa ei ole mahdollista, sanoo I love me -messujen Business Manager Lumia Ankkuri.

I love me 2022 järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua syksyllä, perjantaista sunnuntaihin 21.–23.10.2022.  Jo ostetut messuliput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumassa tai ne ovat vaihdettavissa Messukeskuksen lahjalippuun.

Pitkän tauon jälkeen tapahtumia odotetaan ja kaivataan, ja Messukeskus vastaa kysyntään avaamalla 20.-21.11.2021 I love me POP-UP -tapahtuman.

– I love me POP-UP houkuttelee ostoksille ja tuo tarjolle tuotteita I love me -teemojen ohella kahdesta muustakin Messukeskuksen suosikkitapahtumasta: Habitaresta ja Lapsimessuilta. Marraskuinen ostosviikonloppu käynnistää Black Week -myynnin pääkaupunkiseudulla, kertoo Lumia Ankkuri.

Avin avattua tapahtumarajoituksia tullaan Messukeskuksessa syksyn kuluessa järjestämään useita muiden toimialojen messuja. Valmistelua tukee etenevä rokotekattavuus ja Messukeskuksen oma vahva turvallisuusosaaminen.

I love me POP-UP Messukeskuksessa la-su 20.-21.11.2021.

I love me, tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus seuraavan kerran pe-su 21.-23.10.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. http://www.iloveme.fi |