Cava Hair & Make-Up on vuoden vaasalainen työnantaja

Cava Hair & Make-Up on vuoden vaasalainen työnantaja

Vaasan nuorkauppakamarin järjestämän Vaasan Vuoden Työnantaja -kilpailun voitti Cava Hair & Make-Up Oy. Palkinnon nouti liikkeen omistaja Niina Räsänen

– Täällä ollaan vieläkin pyörällä päästään. Tämä on ihan mieletön kunnia ja kisan erityisen merkitykselliseksi tekee se, että meidän työntekijät ovat itse ilmiantaneet meidät kilpailuun. Meidän upeaa tiimihän tässä on kiittäminen. Tiimiä, joka aina innostuu, ideoi uutta, tsemppaa toisiaan, pitää yhtä ja haluaa yhdessä mennä eteenpäin, Cava Hair & Make-Up liikkeen omistaja Niina Räsänen hehkutti liikkeeen some-kanavissa.

Cava Hair & Make-Up -liike sijaitsee Vaasassa, osoitteessa Vaasanpuistikko 14.

Kilpailuun ilmiannettiin tänä vuonna 48 yritystä.
Näistä yrityksistä Vaasan Nuorkauppakamarin raati valitsi finalistit, joista haastattelujen sekä elinkeinoelämästä valitun ammattilaisraadin yhteisvaikutuksella valittiin Vuoden Työnantaja.

Perusteluissa Cava Hair & Make-Up -yritystä kuvailtiin: ”Yritys on onnistunut kasvattamaan kannattavuuttaan huomattavasti epävarmuuden vallitessa, panostaen samalla työntekijöiden hyvinvointiin koko sydämellä.”

– Sanaton, niin mieletön kunnia. En voi uskoa, että meidän henkilökunta on jo toista kertaa ilmiantanut meidät tähän kilpailuun ja jo toista kertaa meidät on valittu finaaliin. Mitään enempää en ole voinut koskaan toivoakaan, kuin että pystyisin luomaan työpaikan, jossa ihmisten on hyvä olla. Itselleni myös tämä paikka ja nämä ihmiset ovat toinen koti, Niina lisää.

Pinni onnittelee Niina Räsästä ja koko Cava Hair & Make-Up -tiimiä!

Cava Hair & Make-Up, Vaasa
Omistaja Niina Räsänen
Perustettu 2015
16 parturi-kampaajaa 1 kosmetologi.
https://www.cava.fi
Instagram: cavahairmakeup
Facebook: https://www.facebook.com/cavahairmakeup

Cava Hair & Make-Up -tiimi.