|

Kevään 2020 aikana vähävaraiset perheet ovat maailmanlaajuisesti joutuneet entistä huonompaan asemaan COVID-19-pandemian seurauksena. Vähävaraisten avun tarve on haastavan kevään jälkeen entistä kriittisempi myös Suomessa, mikä on kasvattanut Apuna Ry:lle saapuvien pyyntöjen määrää. Coty Professional Beauty:n lahjoituksen tavoitteena on tukea Apuna Ry:n toimintaa sekä vastata kasvaneeseen kysyntään.

 

Coty lahjoitti heinäkuussa 2020 Apuna Ry:n jakeluun 500 kappaletta Wella Invigo Nutrienrich -lahjapakkausta. Yksi pakkaus sisältää täysikokoisen Wella Invigo Nutrienrich Shampoo -shampoon (250 ml) ja Wella Invigo Nutrienrich Conditioner -hoitoaineen (200 ml). Yhden tuotepakkauksen myyntihinta on noin 25 €, jolloin lahjoituksen kokonaisarvo on noin 12 500 €.

 

Vuoden 2020 kevään aikana Coty on ottanut osaa COVID-19-pandemian avustustoimenpiteisiin globaalilla tasolla tuottamalla eturintamassa työskenteleville käsidesiä lahjoituksen muodossa. Käsidesin tuotanto tapahtui Cotyn tuotantolaitoksilla eri puolilla maailmaa.

 

”Vastuullisena kauneus- ja hygieniatuotteisiin keskittyvänä yrityksenä haluamme auttaa yhteisöämme jakamalla resurssejamme ja tilojamme yhteisen hyvän eteen näinä poikkeuksellisen haastavina aikoina. Jaamme Apuna Ry:n kanssa yhteisen tahtotilan, ja haluamme auttaa erityisesti vähävaraisia tässä erittäin vaikeassa tilanteessa”, kertoo Coty Professional Beautyn pohjoismainen viestintäpäällikkö Tina Bergstedt.

 

”Me Apuna ry:ssä teemme jatkuvasti työtä vähävaraisten elämän helpottamiseksi. Avustustyön haasteena on kuitenkin kyky vastata monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Siksi olikin aivan mieletön ele Coty:lta ottaa yhteyttä ja tarjota huima määrä hygieniatuotteita lahjoitettavaksi perheille. Niistä on pulaa jatkuvasti. Tämä auttaa ja ilahduttaa satoja onnellisia perheitä. Kiitos myös Apuna ry:n puolesta meidän työtaakkamme keventämisestä näin mielettömällä lahjoituksella.”, kertoo Heidi Jaari, Apuna Ry:n perustaja.

 

 

Coty

Coty on yksi maailman johtavista kaudenalan yrityksistä 9 miljardin dollarin liikevaihdolla ja työllistää 20 000 työntekijää maailmanlaajuisesti sekä tuotteita myydään yli 130 maassa. Yrityksen portfolioon lukeutuu tunnetut brändit, kuten: Wella, Kylie Cosmetics, ghd ja Rimmel. Coty:n missio on edesauttaa monimuotoisen kauneuden vapautumista sen kaikessa merkityksessä.

 

Apuna Ry

Apuna Ry on vuonna 2015 perustettu voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jonka toiminta keskittyy Helsingin alueelle. Apuna Ry antaa ruoka- ja vaateapua vähävaraisille lapsille ja perheille sekä kustantaa perheiden tarpeita, kuten lasten harrastuksia ja erääntyneitä kotitalousmenojen laskuja. Järjestön toiminta perustuu yksityishenkilöiden sekä yritysten lahjoituksiin.