Coty Professional Beauty yhteistyöhön Salon Internationalin ja Alternative Hari Show´n kanssa

Coty Professional Beauty yhteistyöhön Salon Internationalin ja Alternative Hari Show´n kanssa

Coty Professional Beauty julkistaa kaksi jännittävää yhteistyökumppanuutta. Yhteistyö mahdollistaa unohtumattoman VIP-kokemuksen Lontoossa, joka on yksi maailman muodin, trendien, kauneuden ja kampaamoalan pääkaupungeista.

”Olemme iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä kahden brittiläisen kampaamoalan instituution kanssa. Meillä on jännittäviä suunnitelmia, joiden avulla näemme kaikkien brändiemme – Wella, ghd ja OPI – yhteistyön heräävän henkiin. Nämä kumppanuudet ovat upea esimerkki Coty Professional Beautyn sitoutuneisuudesta juhlistaa ja viedä ainulaatuista alaamme eteenpäin intohimoisten ja äärimmäisen taitavien yksilöiden avulla”, sanoo Sylvie Moreau, President of Coty Professional Beauty.

Uusi Coty Professional Beauty -osasto tekee ensimmäistä kertaa yhteistyötä Salon International -messujen kanssa, jotka ovat Ison-Britannian suurimmat kampaamoalan ammattilaismessut ja todella globaali tapahtuma. Messut järjestetään Lontoon ExCeL-messukeskuksessa. Salon International tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön Wellan International Trend Vision Awards (ITVA) 2017 –kilpailun finnalille sekä kuuluisuuksia viliseviä näytöksiä ja tapahtumia kaikilta Coty Professional Beautyn brändeiltä – Wella Professionals, ghd ja OPI. Kilpailu järjestetään lauantaina 14. lokakuuta.

ITVA-finalistit ympäri maailmaa viimeistelevät mallinsa Salon International -messujen esittelytilassa. Lopullinen kilpailu ja sen ikoniset Walk of Fame, Parade of Nations ja Awards-juhla järjestetään Salon Live -salissa, joka on varattu ainoastaan Coty Professional Beautyn vieraille. Lisäksi Coty Professional Beauty -osasto on esillä Salon International -messuilla 14.–16. lokakuuta 2017.

”Olemme iloisia, että Coty Professional Beauty on päättänyt tehdä yhteistyötä ja isännöidä ITVA-kilpailun Salon International 2017 -messuilla. Tämä yhteistyö tarjoaa inspiraatiota, koulutusta ja jännitystä tuhansille ammattikampaajille ympäri maailmaa. Nämä yhdessä heidän messunäkyvyytensä kanssa tekevät tästä todella innostavan viikonlopun”, sanoo Jayne Lewis-Orr, Executive Director of Salon International.

Inspiroiva ja luova matka jatkuu sunnuntaina 15. lokakuuta. Wella on ikonisen Alternative Hair Show’n pääsponsori Royal Albert Hallissa. Messut viettävät 35. juhlavuottaan tänä vuonna. Mukana on useita mielenkiintoisia ja lahjakkaita kampaajia eräistä maailman kuuluisimmista kampaamoista. Kampaajat esittelevät oman teatraalisen tulkintansa tämän vuoden Utopia-teemasta.

Alternative Hair Show’n perustaja ja johtaja Tony Rizzo kommentoi: ”Uutiset ovat mahtavia erittäin tärkeänä juhlavuonna. Wella oli tukenamme aivan ensimmäisillä messuilla vuonna 1983, ja heiltä vuosien varrella saamamme tuen ansiosta messuista on tullut yksi kampaamoalan globaalin kalenterin tärkeimmistä tapahtumista.”

”Wella on iloinen voidessaan palata 35. juhlavuottaan viettävän Alternative Hair Show’n pääsponsoriksi. Alalla ei yksinkertaisesti ole mitään vastaavaa. Tämä on mahtava esimerkki siitä, miten kauneusalan ammattilaiset kokoontuvat juhlimaan ja edesauttamaan monimuotoisen taiteellisuuden vapautumista hyvää tarkoitusta varten ja tehdäkseen maailmasta paremman paikan”, sanoo Michelle Mason, Senior Vice President Education, Coty Professional Beauty.

Tapahtuma on todella inspiroiva ja täydellinen juhla hiusten ja kauneuden rajattomalle moninaisuudelle. Tähän viikonloppuun kannattaa osallistua, sillä se tarjoaa luovuutta, mielikuvitusta, jännitystä ja viihdettä, jotka ovat saaneet inspiraationsa nykypäivän kampaamoalan johtavilta tähdiltä.

Tietoja Cotysta

Coty on yksi maailman suurimmista kauneudenalan yrityksistä noin 9 miljardin dollarin liikevaihdolla. Yrityksen tarkoitus on juhlistaa ja edesauttaa kuluttajien monimuotoisen kauneuden vapautumista. Sillä on vahva yrittäjyyteen perustuva tausta, jonka avulla se on luonut ikonisen, johtavien kauneusmerkkien tuotevalikoiman. Coty on maailman johtava hajuvesien valmistaja, vahva kakkonen ammattimaisten hiusvärien ja muotoilutuotteiden valmistajien joukossa sekä kolmannella sijalla mitä tulee värikosmetiikkaan.

Coty toimii kolme toimialalla: Coty Consumer Beauty, joka on keskittynyt värikosmetiikkaan, vähittäiskaupalle suunnattuihin hiusväri- ja muotoilutuotteisiin, vartalonhoitotuotteisiin ja hajuvesiin tuotemerkkeinä mm. Covergirl, Max Factor ja Rimmel, joita myydään ensisijaisesti suurten vähittäiskauppakanavien kautta; Coty Luxury, joka on keskittynyt korkealuokkaisiin hajuvesiin ja ihonhoitotuotteisiin, kuten Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci ja philosophy; sekä Coty Professional Beauty, joka tarjoaa niin hiustenhoito- kuin kynsienhoitotuotteita kampaamoille ja ammattilaisille tuotemerkkeinä mm. Wella Professionals, Sebastian Professional, OPI ja ghd.

Cotylla on noin 20 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja sen tuotteita myydään yli 130 maassa. Coty ja sen tuotemerkit ovat sitoutuneet erilaisiin yhteiskunnallisiin projekteihin ja pyrkivät minimoimaan ympäristövaikutuksiaan. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.coty.com.

Tietoja Salon Internationalista

Vuonna 2016 messuilla kävi 38 876 vierailijaa ja näytteillä oli yli 400 brändiä, jotka esittelivät satoja uusia tuotteita, järjestivät näytöksiä yleisön edessä, esittelyjä, maksuttomia koulutusseminaareja ja alan kuuluisuuksien haastatteluja. Salon International -messut ovat Ison-Britannian suurimmat kampaamoalan ammattilaismessut.

Lisätietoja löytyy osoitteesta http://salonexhibitions.co.uk/site/home.

Tietoja Alternative Hair Show’sta

Vuonna 1983 Tony ja Maggie Rizzo olivat murheen murtamia menetettyään esikoisensa Valentinon leukemialle. He reagoivat tähän tragediaan pyytämällä joitakin maailman tunnetuimpia kampaajia auttamaan luomaan ainutlaatuisen hyväntekeväisyys- ja varainkeruutapahtuman Lontoon Camden Palacessa.

Tästä tapahtumasta syntyi Alternative Hair Show. Se on kerännyt miljoonia leukemian tutkimustyöhön ja samalla siitä on tullut kampaamoalan kansainvälisen kalenterin pysyvä päätapahtuma. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://www.alternativehair.org/.