Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Cutrin

Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Cutrin

|

Kirkasta vaaleutta

Cutrin-kouluttaja Jani Kinnunen kertoo hiusvinkkinsä tälle keväälle ja kesälle:

Cutrin-kouluttaja Jani Kinnunen.

Cutrin Muotolinja 21 Stella yhdistää hienovaraisella tavalla todellisen, kuvitellun ja keinotekoisen maailman yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Hiuksissa, vaatteissa ja meikissä korostuvat nyt voimakas kiilto ja selkeät linjat. Tässä mennään rohkeasti epäluonnollisen puolelle ja liioitellaan vaaleudella. Se, mikä tuntui futuristiselta 70-luvulla, on nyt todellisuutta. Hiukset ovat kirkkaan, jopa synteettisen, vaaleat. Niissä voi olla hopeisia vivahteita ja voimakas vinyylimäinen kiilto.

Hiukset ovat polkkapituiset ja leikkaukset selkeitä ja geometrisiä. Voimakkaan graafista leikkausta korostavat lyhyet otsahiukset. Tässä tyylissä vaalean hiusvärin vivahde ratkaisee. Hiusten vaalennuksen jälkeinen taitto on toteutettu kahden suosikkivivahteen sekoituksella. Päävärinä on helmenhohtoinen vaalea, johon on yhdistetty isokokoisella pääliosan osituksella jäänhopea sävy.

Yhdistelmä on niin täydellinen väripari, että sen voisi luulla sen olevan Stellan oma ultravaalea hiusväri.

Hiukset: Kaisa Vuorenpää ja Jani Kinnunen Meikki: Meliina Savela Style: Heidi Marika Urpalainen Valokuvaaja: Sara Lehtomaa   Väriresepti. Esivaalennus: CUTRIN AURORA Core        Defence vaalennusaine + 3 %, 1:2, 60 min. Pääväri: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 10.0 + 1,5 %, 1:2, 20 min. Päälliosan palkki: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri .12 + 1,5 %, 1:2, 20 min.