Cuttersilta 1000 euroa jokaisesta rekrytointiin johtavasta vinkistä

Cuttersilta 1000 euroa jokaisesta rekrytointiin johtavasta vinkistä

Parturipula sai parturi-kampaamoketju Cuttersin kokeilemaan rekrytointitempausta: 1000 euroa jokaisesta rekrytointiin johtavasta vinkistä.

Parturi-kampaamo-alaa koetteleva työvoimapula on saanut pikakampaamoketju Cuttersin kokeilemaan uudenlaista rekrytointistrategiaa. Yhtiö maksaa tuhannen euron rekrytointipalkkion kaikista uuden työntekijän löytymiseen johtavista vinkeistä.

Kuka tahansa voi vinkata Cuttersille parturi-kampaajan tutkinnon suorittanutta henkilöä. Yhtiö kutsuu vinkatun parturi-kampaajan haastatteluun ja jos haastattelu johtaa työsuhteen solmimiseen, Cutters maksaa headhunterina toimineelle vinkkaajalle tuhannen euron palkkion.

– Vastaavaa rekrytointistrategiaa on käytetty menestyksellisesti Norjassa, joten päätimme kokeilla samaa Suomessa. Taitavat ja motivoituneet parturi-kampaajat ovat nyt kiven alla, sanoo Cutters Finlandin toimitusjohtaja Akipekka Ikonen.

Cutters on norjalainen pikakampaamoketju, joka rantautui Suomeen vuonna 2019. Yrityksellä on parturi-kampaamoja pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Ketjun konseptiin kuuluu, että kaikkien asiakkaiden hiukset leikataan samaan hintaan pääkuontalosta riippumatta.

Lähde: Cutters

Cutters Finlandin markkinointipäällikkö Karri Niinivaara ja toimitusjohtaja Akipekka Ikonen.

LUE lisää hiusalan uutisia