ÉGALITÉ – Vallankumouksellinen kokoelma

ÉGALITÉ – Vallankumouksellinen kokoelma

Ihmiset ovat taistelleet kiivaasti läpi historian vaatiakseen oikeuden tasa-arvoon, ja tämä vaatimus inspiroi tätä kokoelmaa. Jokainen malli symboloi eri vallankumousta.

Jorge ja hänen siistit ja aristokraattiset hiukset edustavat Ranskan vallankumousta, alkua, joka teki meistä kaikista vapaita ja tasa-arvoisia.

Cheru, hänen epätasaisen pituiset hiukset viittaavat orjuuteen. X suulla yhdistää hänet Malcolm X:ään, mutta myös siihen, että orjien sanoja ei kuultu. Hänen ihollaan olevat jäljet edustavat ruoskan iskuja.

Harry, jonka kuva suudelmasta Berliinin muurilla ja hänen mullettinsa vaaleanpunaisilla latvoilla, edustaa ilmaisun ja ajattelun vapauden puutetta muurin murtumiseen saakka Itä-Euroopassa.

Viimeinen malli, Fernando, kuvvaa epäsymmetrisellä hiusleikkauksellaan kunnioitusta erilaisuutta kohtaan. Homojen, lesbojen, transihmisten ja ihan kaikkien vapautta olla oma itsensä. Lisäksi viestiä vahvistaa vesivärein tehty sateenkaarilippu, joka on toteutettu spontaanin realismin tyylillä ja osoittaa vahvan yhteyden maalaustaiteen ja kampaamotaiteen välillä.

Krediitit:

Hiukset: La Barbería de Oliver @Salvador_Oliver__
Hiusassistentti: Monica Moreno @monica_moreno_c
Valokuvaus: Juan Francisco Pagan @juanfranciscopagan
Retouche: Javier Villalabeitia @javiervillalabeitia
MUA: Monica Moreno @monica_moreno_c
Styling: Salvador Oliver @Salvador_Oliver__
Spontaneous Realism Artist: Raquel Moreno @mokart_raquel