EKOPHARMA Berner Oy:lle

EKOPHARMA Berner Oy:lle

Berner Oy on ostanut Naviter Oy:n koko osakekannan 2.12.2021. Naviter Oy on suomalainen kosmetiikkayritys, joka kehittää ja valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Sen ammattikosmetiikkasarjoja ovat BTB13, EKOPHARMA Helsinki ja Unna Nordic.

Berner on 138-vuotias perheyritys. Bernerillä on pitkä historia suomalaisessa kosmetiikkateollisuudessa. Yhtiön ensimmäinen oman tutkimuksen ja kehityksen tuote, XZ-hiustenhoitoöljy, kehitettiin jo vuonna 1952. Yrityskaupan myötä Berner laajenee nyt myös ammattilaisille tarkoitettuihin tuotteisiin.

– Naviterin erityisesti luonnonkosmetiikkaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin pohjautuva tuoteportfolio vastaa erinomaisesti markkinatrendeihin ja täydentää ja vahvistaa hyvin Bernerin olemassa olevaa ihon- ja hiustenhoidon portfoliota, Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi iloitsee. Yhtiöitämme yhdistää vahva yrittäjähenkisyys, sitoutuminen kestävään kehitykseen sekä innovatiivinen oma, kotimainen tuotekehitys. Toivotamme Naviterin lämpimästi tervetulleeksi osaksi Berneriä, Korpiniemi jatkaa.