Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Ekopharma

Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Ekopharma

|

Savivaalennusta ja hopeahoitoa

Ekopharman kouluttajat Laura Strömberg & Maiju Kozlova kertovat hiusvinkkinsä tälle keväälle ja kesälle:

Ekopharman kouluttajat Laura Strömberg & Maiju Kozlova.

Kevään trendikäs ja ekologinen hoitokokonaisuus muodostuu EKOPHARMAN suositulla, biohajoavalla savivaalennuksella sekä uudella luonnonkosmetiikan maailmaa mullistavalla hopeahoitojauheella.

Pitkän pimeän talven jälkeen on hyvä napsaista kuivat latvat ja ryhdistää hiusten ilmettä ajattomalla polkalla. Linjakkaat leikkaukset antavat hiuksille luontaista tuuheutta ja runsautta. Kevään 2021 hiustrendillä haluamme EKOPHARMA:lla nostaa esiin luonnolliset, pehmeän hunajaiset ja raikkaan vaaleat sävyt. Supersuosittu face framing -värjäystekniikka on tänäkin vuonna pinnalla, mutta uudella twistillä – tähän yhdistettynä vapaan käden raidoitus tai muutamat babylights -raidat tuovat ilmeeseen pehmeyttä ja kirkkautta.

Monipuoliset raidoitukset antavat hiuksille elävyyttä ja uuden hopeahoitojauheen ansiosta myös luonnonkosmetiikalla pääsee jatkossa leikittelemään kylmillä, jopa hopeisilla sävyillä. Savivaalennus on ekologinen tapa vaalentaa hiusta, jolla saa luonnollisen 1-3 asteen vaalennuksen pohjasta riippuen. Näin ollen savivaalennuksen sävymaailma vaihtelee hiekkamaisen beigestä aina hunajaisiin vaaleisiin asti. Lisäksi savivaalennuskäsittely jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Väriresepti: EKOPHARMA Savivaalennus + 6% hapete, suhde 1:1,5. Taitto: Mustikka hopeahoitojauhe + Hiusnaamiopohja. Pesuun ja viimeistelyyn: EKOPHARMA Hiustenhoito- ja muotoilutuotteet. 

EKOPHARMA lanseeraa keväällä 2021 luonnonkosmetiikan ensimmäisen hopeatuotteen vaaleille hiuksille. Hopeahoitojauhe on valmistettu EKOPHARMA:n arvojen mukaisesti hyödyntäen luonnonmarjojen voimaa. Hopeahoitojauheen teho perustuu mustikkaan, kirkastavaan C-vitamiiniin ja kosteuttavaan betaiiniin. Mustikan loistava pigmentti toimii kasvivärien joukossa sekä sävyn säätelyssä että taittosävynä. Hienojakoinen jauhe soveltuu käytettäväksi myös shampoon tai hoitoaineen seassa, joten tämän tuotteen kanssa vain taivas on rajana. Hopeahoitojauhe on täydellinen työkalu kampaajille liiketyössä ja asiakkaalle sävyn ylläpitoon kotona – hiuksia kuivattamatta.