Euroopan johtava miesten grooming-ketju M Room laajentaa Norjaan ja Tanskaan

Euroopan johtava miesten grooming-ketju M Room laajentaa Norjaan ja Tanskaan

|

Uusien Master Franchise -sopimusten myötä M Room vahvistaa asemaansa Euroopan johtavana miesten grooming-ketjuna. Yritys uskoo miesten grooming-trendin kasvavan entisestään erityisesti Pohjoismaissa, joissa miesten kauneudenhoitotuotteiden ja -palveluiden kysyntä on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana.

Parturiliikeketju M Room on solminut Master Franchise -sopimukset ketjun laajentamisesta Tanskaan ja Norjaan. Ensimmäiset liikkeet avataan Kööpenhaminaan ja Osloon vielä tämän vuoden aikana. Tanskan liikkeiden avaamisesta vastaa kotimaassaan media-alalla vaikuttanut Ole Fredslund. Norjan M Room -liiketoiminnan vetäjäksi ryhtyy franchise-alan konkari, muun muassa 7-Eleven -ketjun yrittäjänä tunnettu Roger Bråten.

”M Roomin laajentuminen Tanskaan ja Norjaan tukee täysin kasvustrategiaamme. Olemme erittäin innoissamme, että löysimme maista todella kokeneet ja osaavat yhteistyökumppanit. Uskomme miesten grooming-trendin kasvavan entisestään Pohjoismaissa ja näemmekin valtavan potentiaalin erityisesti Norjassa ja Tanskassa. Miesten lisääntynyt kiinnostus ulkonäöstään huolehtimiseen näkyy grooming-tuotteiden ja palveluiden kysynnän kasvamisessa molemmissa maissa”, kommentoi M Roomin toimitusjohtaja Markku Kosonen.

M Roomin toimitusjohtaja Markku Kosonen. Kuva: Jukka Perkonsalo.

M Room on Euroopan suurin miehille suunnattu parturiliikeketju, jolla on Suomessa yli 60 liikettä. Ketjulla on lisäksi liikkeitä Saksassa, Virossa, Latviassa, Ruotsissa sekä USA:ssa. Franchising-periaatteella toimivan liikeketjun tavoitteena on toimia parturiketjujen edelläkävijänä: M Room tarjoaa palveluitaan jäsenperiaatteella, ilman ajanvarausta. M Roomin palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisten parturipalveluiden lisäksi miehille suunnatut väri- ja partapalvelut, kevyet ihonpuhdistukset sekä rentouttavat hieronnat.