Festareille pukeutuminen

Festareille pukeutuminen

||||

Festareille pukeutuminen ja ulkonäkö ovat tärkeässä osassa festaripäivää. Festareille uskaltaa pukeutua vaatteisiin, mitä ei muuten viitsisi laittaa päälle. On hienoa, että edes kerran kesässä uskaltaa räväyttää ulkonäkönsä suhteen ihan kunnolla.

Kukaan ei katso asuasi vinoon, olet juhlimassa!

Hiukset ovat myös isossa osassa festarilookkia. Kesän hiustrendit muuttuvat jatkuvasti, mutta tietyt suosikit pysyvät vuodesta toiseen.

LETIT

Erityisesti letit ovat kesäisin isossa osassa festarityyliä. Leteillä saa paljon pienellä vaivalla. Suosikkeja ovat mm. ranskalaiset-, hollantilaiset- ja pikkuletit – hieman koristeltuina.

GLITTERI

Viimevuosien hitti on ollut GLITTER. Sitä lisätään paljon kampauksiin sekä iholle tuomaan juhlafiilistä – glittermeikkiä unohtamatta 🙂

SPACE BUNS

Lettien lisäksi suosion ovat saavuttaneet rennot ja tyylikkäät, mutta myös todella söpöt nutturat. Nutturat muistuttavat hieman mikkihiiren korvia.

PINNIT / PONNARIT

Erityistä säväytystä tuo tämän vuoden puolella suosioon nousseet helmi- ja timanttipinnit, jotka ovat tuttuja 90-luvulta.

Rentoa tyyliä piristää erilaiset ponnarit sekä scrunchiet. Näiden avulla saat tyyliin helposti näyttäviä yksityiskohtia.

Kesän eri juhlat ja festivaalit ovat aikaa mitä odottaa joka vuosi. Lämpimät ilmat, ystäviä koolla sekä rento meininki.

Kesä ja festarit – ihmisen parasta aikaa!

– KIIA