Goldwell-kisaajat Erja, Emilia ja Hanna lähtivät Torontoon

Goldwell-kisaajat Erja, Emilia ja Hanna lähtivät Torontoon

Suomen Goldwell Color Zoom -kisan finaalivoittajat Erja Heino Helsingistä, Emilia Westman Turusta ja Hanna Mäenpää matkustavat tänään Toronton Kanadaan, missä viikonloppuna käynnistyy Goldwell Global Zoom  -tapahtuma. Color Zoom -kilpailuun, koulutuksiin ja ensi kevään muodinjulkistukseen kokoontuu kolmisen tuhatta hiusammattilaista kautta maailman.

 

Creative Colorist –sarjan voittaja, helsinkiläinen Erja Heino on osallistunut kansainväliseen koitokseen jo useita kertoja eri puolilla maailmaa ja parhaimmillaan sijoittunut seitsemänneksi, New Talent Colorist –sarjan Emilia Westman Turusta on tämän vuoden Skilss Taitaja 2018 ja Partner Colorist –sarjan Hanna Mäenpää Seinäjoelta on voittanut kisassa hopeaa Berliinissä kymmenen vuotta sitten. Upea väritrio kilpailee finaalissa sunnuntaina Torontossa Kanadassa.

Kilpailu tapahtuu ns. livenä kolmen tunnin aikana, ja sitä voi yleisö seurata aivan vierestä. Suomalaisia kisaajia tsemppaa nelikymmenpäinen hiusammattilaisjoukko Suomesta. Kilpailijoita malleineen on valmentanut lavapreesensiin ja kävelyyn “korkkarikoulussa”  muodin moniammattilainen Leena Sarvi.  Sunnuntain kisapäivä päättyy upeaan tulosjuhlaan ja tapahtuma jatkuu maanantaina koulutuksin ja seminaarein. Goldwell myös julkistaa uuden, ensi kevään hiusmuodin. Pinnistä tapahtumaraporttia paikan päällä on tekemässä toimittaja Pia Paalasvuo, jonka postauksia voi seurata Pinnin Instagramissa ja Facebookissa. Artikkeli Global Zoom -tapahtumasta julkaistaan marraskuun Pinnissä.

Pinni toivottaa kisaajille onnea!

Erja Heino, Q Hair, Helsinki.
Hanna Mäenpää, Pink, Seinäjoki.
Emilia Westman, BRUK Hair Design, Turku.