Väriguru Guy Tang pian Suomessa – esiintyy myös ensi kertaa Salon International -messuilla

Väriguru Guy Tang pian Suomessa – esiintyy myös ensi kertaa Salon International -messuilla

Enää pari viikkoa ja hiusalan todellinen megastara Guy Tang saapuu Suomeen, lauantaina 18 elokuuta. Väripalvelut somekanavien kautta mullistaneen Tangin tuo maahamme miehen kehittämä oma #mydentity -värisarja, jonka edustus on IdHair Finland Oy:n.
Tang vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2016 ja muistaakin vierailuunsa lämmöllä.
– Koko reissu oli todella hauska ja odotan innolla, että pääsen taas maahanne. Suomalaiskampaajat ovat hyvin kunnianhimoinen ja taiteellinen joukko mahtavia alan ammattilaisia.
Tang intoutui viime kerralla myös onnittelemaan 30-vuotta täyttänyttä alamme hiusalan ammattilehti Pinniä.

 

Guy Tang on koko #mydentity-sarjan kehityksen taustalla – aina koostumuksista pakkauksiin saakka. Värit sisältävät muun muassa Miru-Style X-HP -yhdisteen, joka tarjoaa lämpösuojan jopa 232 asteeseen saakka sekä VibraRiche-teknologian, joka mahdollistaa kaksi kertaa kiiltävämmät lopputulokset.
– Loin #mydentity:n, koska halusin räätälöidä värejä, joista me kaikki uneksimme – värejä, jotka puuttuvat tämän päivän hiusväreistä. Halusin luoda tuotesarjan, joka palauttaa hauskuuden ja jännittävyyden takaisin alalle. Mutta kaikista tärkeimpänä, haluan luoda yhteisön, joka voimaannuttaa #hairbesties-perhettämme, Tang sanoo.

Mukana on valmiita värisekoituksia, joka helppoa kampaajalle, koska valmiita ”trendijuttuja” saa suoraan yhdestä tuubista. Valmiiksi räätälöityjen värien lisäksi sarjassa on yksilöllisiä hybridi-sävyjä aina ruusukullasta jäisiin kullan sävyihin sekä must have-vaalennustuotteet. Kaikissa tuoksuissa on Guyn lempituoksu laventeli.

 

Seuraavan kerran Guy Tang on lähinnä suomalaisten hyppysiä Salon International -messuille Lontoossa. Tang esiintyy Salon Live -lavalla sunnuntaina 14. lokakuuta.
Salon International -tapahtuman toimitusjohtaja Jayne Lewis-Orr kommentoi Tangin esiintymistä.
– Guy Tang on muuttanut yhden sukupolven käsityksen kampaamoalasta. Hänen tapansa käyttää sosiaalista mediaa on luonut yhteisön, joka on itsevarmuudellaan  ja intohimollaan hiuksiin on jossa yhdistää kampaajia ympäri maailman. Olemme iloisia, että saamme hänet nyt ensi kertaa vieraaksemme.

Lippuja Kulttuuritalon näytökseen 18.8. tai lisätietoja sarjasta: IdHair Finland Oy, www.idhairpro.fi, puh. 010 279 9000.
Lippuja Salon International -messuille: www.salonshow.co.uk/Pinni