Guy Tangin spektaakkelimainen näytös Kulttuuritalolla!

Guy Tangin spektaakkelimainen näytös Kulttuuritalolla!

||||||||||

Kukaan yli tuhannesta vieraasta, joka saapui Guy Tangin näytökseen Helsingin Kulttuuritalolle, ei varmasti tule koskaan unohtamaan kyseistä näytöstä. Hiusalalla pidempääkin olleet konkarit joutuivat varmasti myöntämään nähneensä tällä kertaa jotain ihan uutta.  Miraculos Oy:n Suomeen tuoman, superenergisen Guy Tangin viihdyttävä näytös koostui mielestäni kolmesta keskeisestä teemasta, jotka olivat:
– kauniit hiusvärit, luotuna Olaplexin kanssa
Hollywoodin julkkisten luksuselämä
some, some, some.

Amerikkalaista unelmaa Hollywoodissa elävä Guy Tang saapui Suomeen antamaan sisäpiirin juoruja Hollywoodin kulisseista. Kuten että on ihan ok suihkuttaa hieman 39% hapetetta vaalennusaineen joukkoon, niin kaikki Hollywoodissa tekevät! Vihdoin saimme tietää miten ne jatkuvat värin vaihdot ovat mahdollisia filmitähdille.
Sosiaalista mediaa hengittävä ja elävä Guy muistuttaa jatkuvasti somen voimasta ja hänen lavapreesensistäkin huomaa, mihin perustuu  miehen Youtubessa suosittu oma videoblogi, eli vlogi. 2,5 miljoonaa Instagram-seuraajan some-ilmiö todistaa, että Tang todella tietää mistä sosiaalisessa mediassa on kyse. Instassa, Facebookissa, Pinterestissä, Vinessä, Twitterissä, Periscopessa ja kaikissa mahdollisissa some-kanavissa vaikuttava Guy on täydellinen esimerkki nykyajan hiusidolista ja on aivan loistavaa että meillä on hiusalalla oma ”some- julkkiksemme.”

Kaiken keskiössa ja pääroolissa on kuitenkin kauniit, terveelliset hiukset, joissa on täydellinen väri. Sillä jos jossain Guy on vielä parempi kun somettamisessa, niin se on hiusten värjäys. Demo-mallejaan tekevän Guyn työskentelyä oli inspiroiva seurata, käden ja silmän yhteistyö on niin saumatonta. Olaplex on Guyn paras kaveri ja luottotuote. Sen avulla kaikki Guyn luovat ideat on mahdollista toteuttaa malleille tarvitsematta pelätä hiusten kunnon puolesta. Parituntisen aikana Guy yhdessä Rebecca Taylorin ja Jordan Alexanderin antoi suuren määrän käytännön vinkkejä ja teoriatietoa tekniikoista, hiusväreistä, Olaplexistä ja suoraväreistä.

Yltä löydät pienen videopätkän näytöksen lopusta. Alla kuvia Miraculosin/KC Professionalin järjestämästä Guy Tang -näytöksestä, lisää kuvia näytöksen malleista seuraavassa Pinni-lehdessä!

IMG_9366
Guyn kanssa kiertuuella on mukana Rebecca Taylor, joka on vähintään yhtä taitava hiustenvärjääjä kun Guy.
IMG_9404
Kulttuuritalolla näytöstä seurasi valtava yleisöjoukko. Yli 1000 Guy Tang -fania seurasi näytöstä haltioissaan.
IMG_9226
Kirkkaiden shokkivärien lisäksi Guy kertoi myös luonnollisten balayage-hiusten salaisuuksia.
IMG_9251
Tämän hetken trendiväri ruusukulta löytyi myös lavalta.
IMG_9277
Guy puhui paljon siitä, kuinka tärkeää on siistiltä ja ammattimaiselta näyttävä värjäysprosessi. Tässä silmiä hivelevä vaalennustekniikka täydellisesti toteutettuna.
IMG_9280
Guyn yksi parhaista vinkeistä oli, että pitää muistaa jättää ”vauvahiukset” aina pois vapaan käden vaalennustekniikoista.
IMG_9425
Guy on tunnettu erityisesti pitkien hiusten väreistä, mutta tällä kertaa hänen showssa nähtiin myös geometriseen leikkaukseen toteutettu luova väri. Tämä väri nousi illan suosiksi yleisön keskuudesssa.
IMG_9355
Huh, onko tämän täydellisempää violetin ja hopean sävyistä hiusta Suomessa nähtykään?
IMG_9358
Yksi illan omia lemppareitani oli tämä sinivihreä unelma. Kauniiden vihreiden hiusten tekeminen on hyvin vaikeaa ja tässä oli onnistuttu täydellisesti. Värien syvyys ja vivahteiden määrä tuo hyvin ammattimaisen tunnelman lopputulokseen.