Halloweenia hiuksissa: Muumio ja Painajainen ennen joulua -letit

Halloweenia hiuksissa: Muumio ja Painajainen ennen joulua -letit

|||

Chicagon Boss hair groupin stylisti Ramona Villanueva on luonut hauskoja lettikampauksia syksyyn! Kampauksiin kuuluvat musliininauhat, mustat samettirusetit sekä syyskauden tekokukkaset. Valmistaudu kunnolla Halloweeniin!

Muumion häntä

Musliininauhoilla ja kukkalangoilla luotu mielenkiintoinen ponihäntä, joka taipuu ja muuntuu mihin muotoon vaan. Hiuksiin tehdään kolme tiukkaa peruslettiä. Hiukset letitetään tiukasti kiinni hiuspohjaan kukkalangalla. Musliininauhat taitetaan puoliksi ja pujotellaan letteihin niin, että päädyt jäävät ulos.

Näin saat arkipäiväisistä perusleteistä juhlavan kampauksen.

 

Painajainen ennen joulua -letit

Tässä kampauksessa hollantilaisletit on kääritty tylliin, jotta saadaan luotua kontrastia ja tekstuurieroja.

Hollantilaiset letit ovat samankaltaiset kuin ranskalaiset, mutta ne asettuvat hiusten päälle. Kampaus aloitetaan kahdella tiukalla hollantilaisletillä, jotka menevät päätä myöden. Erottele keskiosa etuosasta niskaan asti. Kun tylli on kääritty letteihin, saadaan aikaan lookki, joka näyttää hienolta tyllirakennelmalta hiusten päällä. Ramona jätti vielä lettien päädyt ulos tyllirakennelmasta ja varmisti niiden pysyvyyden mustalla kuminauhalla.

Syksyn tekokukkaset

Kaksi tummaa tekokukkaa punotaan kahteen löysään poninhäntään, jotta saadaan aikaiseksi pehmeä viimeistelemättömän oloinen lookki. Ponihännän loppuosa vedetään kasaan kahdella mustalla kuminauhalla. Ponihäntien letitystyyliä voi varioida riippuen tekijän letitystaidoista. Helpoin on kolmen säikeen tekniikka. Lisää ulottuvuutta ja rakenteita saa erilaisilla letitystyyleillä. Tummat kukkaset ja nauhat sopivat Ramonan mukaan loistavasti lokakuun ja halloweenin viettoon. Hänen mukaansa tyyli sopii myös syksyn häihin.

Musta äärettömyys

Tämä puoliksi auki oleva kampaus on saanut inspiraationsa infinity -leteistä, jotka olivat muodissa jo kesällä. Syksyisen säväyksen lettiin antaa musta samettinauha hiuskoristeena.

äärettömyyssymboli näyttää kahdeksikolta, kuten lettikin. Letti aloitetaan kahdella hiussäikeellä. Kolmas hiussäie kiedotaan kahden muun ympärille, jotta saadaan aikaiseksi kahdeksikko.

Ramonan mukaan, hiusasusteissa raskaammat kankaat, kuten sametti, ovat loistavia syksyllä ja talvella. Se on lupaus kylmyydestä, joka kuluu vuodenaikaan.

 

Boss hair group on ekoystävällinen, eläinkokeeton, kestävän kehityksen kampaamo.