Helsinki Online Make-up Contestin voittaja kertoo vinkit kesän meikkeihin!

Helsinki Online Make-up Contestin voittaja kertoo vinkit kesän meikkeihin!

Helsinki Online Make-up Contestin voittaja kertoo vinkit kesän meikkeihin!

Suomen maskeeraajat ry:n Helsinki Online Make-up Contest 2021 järjestettiin tänä keväänä ja sen voittajat julkaistiin @helsinkimakeupcontest Instagramtilillä toukokuussa.

Kilpailuun osallistui liki 60 kilpailijaa ja se käytiin kahdessa kategoriassa. Tekninen kauneusmeikki – aiheena moderni kauneus, sen voittoon ylsi Rita Palmroos. Toinen kategoria oli Creative make-up – aiheena tuntematon tulevaisuus, siinä voiton vei Emma Räsänen.

Kysyimme Teknisen kauneusmeikki -sarjan voittaneelta Rita Palmroosilta, mikä inspiroi häntä meikkauksessa tällä hetkellä.

– Inspiraatiota tulee päivittäin vastaan mm. Instagramissa ja Pinterestissä. Vältän tietenkin suoraa kopioimista, mutta mietin mielessäni, että mikä tässä on kivaa… värit? Joku yksityiskohta? Muoto? Ja sitten, siitä pienestä asiasta inspiroituneena tekee omannäköisen työn. Välttämättä inspiraatiokuva ei olekaan edes meikistä alun perin. Teen myös paljon muuta luovaa työtä ja ne kaikki ruokkivat toisiaan. Tällä hetkellä olen inspiroitunut puhtaista väreistä ja kuulaasta ihosta, uskon että minimaalisuus tekee jälleen paluun, jos se missään vaiheessa edes oli mihinkään lähtenyt!

– Kesän 2021 meikkivalintani on kevyt meikkipohja ja voidemaiset poskipunat! Monitoimisia voidemaisia tuotteita voi sipaista niin luomille, huulille sekä poskille. Huoletonta ja kuulasta. Jos haluaa säväyttää, valitsisin yksivärisen silmämeikin, pinkkiä ja vihreää tulemme varmasti näkemään paljon luonnollisten ripsien ja huulien parina, Rita kertoo kysyttäessä kuluvan kesän meikkisuosituksia.

Tilaa Pinni-lehti itsellesi täältä!