Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Cutrin

Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Cutrin

Cutrin-koulutuspäällikkö  Kaisa Vuorenpää  kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

“Syksyn hiusmuodissa minua innostaa moderni nostalgia. Viimeistelyssä yhdistyy runsas volyymi, pehmeys, sileys ja hiusten yhtenäisyys.

Huoliteltu veistoksellinen tyylikkyys ja hiuksen pinnan pehmeys syntyy siten, että hiuksiin föönataan runsaasti rakennetta ja tuuheutta antavia vaahtomaisia tuotteita. Viimeistelyssä tupeerauksella tuetaan hiusten muovailtavuutta. Kampaukseen tehdään syvä sivujakaus ja puolipitkät hiukset kammataan yhtenäisenä muotona hartioille. Latvat ovat voimakkaasti sisäänpäin käännetyt.

Hiusten hienostunut väri on hakenut inspiraationsa viileästä sinertävästä yöstä, jossa kuun valon kajo osuu huurteiseen maahan ja vedenpintaan. Puhtaan helmen vaaleaan hiukseen heijastuu sinisen, hopean ja hennon punertavan pastelliset sävyt. Kampauksen varjopaikkoja tehostetaan syvemmällä sinertävällä sävyllä.

Cutrinin syksyn hiushitti on sävyttävä muotovaahto, uusi AURORA CC Silver Mousse. Vaaleiden ja litteiden hiusten unelmatuote, jolla hiuksiin saadaan upea volyymi ja viileä sävy yhdellä kertaa.”

Hiuskuvan aihe: CUTRIN SYKSY 2020: LAILA

Tekijä: Kaisa Vuorenpää, Cutrin Artistic Team
Valokuvaaja: Sara Lehtomaa, Fotonokka
Meikki: Meliina Savela
Tyyli: Sakke Hytönen
Malli: Hilla, Promodel

Väriresepti:
Esivaalennus: CUTRIN Aurora Bleaching Powder Ammonia Free -ammoniakiton ja hajusteeton vaalennusjauhe + CUTRIN Aurora 4,5 % hapete
Taitto: CUTRIN Aurora ammoniakiton hiusväri 0.01 + 0.06 + .12 + CUTRIN Aurora 1,5 % hapete (1:2)
Viimeistely: CUTRIN Aurora CC Silver Mousse, CUTRIN Muoto Strong Volumizing Mousse, CUTRIN Muoto Strengthening Mousse, CUTRIN Muoto Texturizing Volume Spray

Kaisa Vuorenpää, Cutrin team

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.
Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.