||

Four Reasonsin pääkouluttaja Elisa Cavén kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.
”Syyskauden hiusmuoti on usein pitänyt sisällään tummia, lämpimiä ja murrettuja sävyjä. Ja vaikka ne edelleen sopivat täydellisesti myös syksyyn, miksi hauskojen, värikkäiden töiden teko pitäisi laittaa tauolle syyskaudeksi? Syksyllä hiusmuoti on usein myös heijastus luonnon eri sävyistä, mutta luonnosta löytyy muutakin, kuin ruskan punertamat lehdet. Esimerkiksi iltataivas näyttää upealta auringonlaskun valaistessa taivaan pastellien eri sävyihin.

Maailma on muuttumassa ja myös kausiajattelua ravistellaan muotialojen kaikilla osa-alueilla. Nyt tarvitsemme rajoja rikkovaa ajattelua ja uudestisyntymisen iloa. Rohkaise siis asiakasta, joka on jo pitkään pohtinut muuttavansa tyyliään tai innosta häntä, joka on arka tekemään muutoksia.

Hiusleikkauksien suhteen syksyllä nähdään paljon polkkahiuksia aina pitkistä polkista leukamittaisiin lopputuloksiin. Leikkauksessa saa myös olla muotoa. Inspiraatiokuvat laatikkopolkista jätetään laatikoihin ja esiin kaivetaan kuvat kevyesti porrastetuista tai kerrostetuista polkkahiuksista. Viimeistelyissä haetaan rentoutta, leikkauslinjojen korostamista ja liiat silottelut jätetään kokonaan pois.

Hiuskuvan aihe: Skies
Tekijä: Elisa Cavén
Valokuvaaja: Agnes Ekblad
Meikkaaja: Johanna Saarinen

Väriresepti:
Esivaalennetun pohjan päälle:
Four Reasons Luxima

Tyvi Silverfox 30g + Blue Sky 15g + Mint 5g
Pituus Rose 35g + Metallic Mauve 15g + Peach 25g
Latva Apricot 35g + Terracotta 15g + Orange 5 tippaa

Pesu ja hoito Four Reasons Color Mask Rose shampoolla ja hoitoaineella.

Four Reasons pääkouluttaja Elisa Cavén.

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista.
Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.
Tilaa omasi TÄÄLTÄ.