Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Kao Salon

Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Kao Salon

||

Kao Salon Suomen koulutuspäällikkö ja pohjoismaiden taiteellinen johtaja Tommi Ruskomäki kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

“Syksyn ja talven muoti muodostuu Goldwell INTREPID-kokoelmasta: pelotonta, rohkeaa ja uskaliasta hiusmuotia. Siinä käytämme mottoamme: Go Beyond: yli totutun ja odotusten.

Leikkaukset ammentavat inspiraationsa vintage-muodista.

Tuloksena on sofistikoitunut, sukupuolineutraali katumuotityyli. Yhdistämättömät osiot ja monikerroksisuus vievät nämä leikkaukset aivan uudelle tasolle 70-luvun hengessä, mutta modernilla twistillä.

Työskentele Point Cutting- tekniikalla jättäen takaosaan pituutta.

Leikkaa sitten sivut epäsymmetriseen bob-muotoon. Leikkaa 70-luvun pyöreälinjainen etuosa, jolla saadaan silmät esille, vahvistaen modernia glamour-lookia. Kerrosta ylin neliön muotoinen osio käyttäen Blunt Cutting -tekniikkaa. Viimeistele Deep Point ja Deep Slide Cutting -tekniikoilla keventääksesi ilmettä.

Väri: Sävyt ovat uskaliaan rohkeita, mutta hienostuneempia ja elegantimpia kuin edellisvuosina. Vivahteet ovat ”oksigenoituja”, aivan kuin niihin olisi lisätty ilmavaa pehmeyttä. Neon mint -tehoste sävynä on myös kunnianosoitus muotiväri vihreälle.

Viimeistely: Tyylissä on runsaasti kiiltoa. Levitä StyleSign Smooth Control silottavaa föönausnestettä ja suorista hiusharjaa käyttäen. Suorista sen jälkeen hius suoristusraudalla. Työstä hiuksiin StyleSign DustUp -volyymipuuteria korostaaksesi yksityiskohtia ja luo kiillotettu pinta käyttäen StyleSign Diamond Gloss -kiiltosuihketta.

Hius jää rennon liikkuvaksi ja eläväks ja tuo värin eri tehosteet upeasti esille

Tarkan reseptin ja tekniikan tähän lopputulokseen Elumen värillä tehtynä löydät Goldwell App Storesta laatamalla sovelluksen GOLDWELL EDUCATION PLUS/ YouTube Goldwell.

Kao Salon Suomen koulutuspäällikkö ja pohjoismaiden taiteellinen johtaja Tommi Ruskomäki.

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.

Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.