|

Keune master -koluttaja Anni Kosunen kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

”Keunen syksyn ja talven trendisuunnat seuraavat kolmea vahvaa polkua.
Muotoilu ja viimeistely: Jo ikoniseksi tituleerattu Ariana Granden, korkealle kammattu ja lisäkkeillä jatkettu poninhäntä saa tuta vastakohtansa, joka on matalalle kammattu niskaan sidottu ponnari. Kampauksen pinta voi olla sileä tai pörröinen, mutta tärkeintä on, että kampauksen painopiste on alhaalla. Syksyn tullen kampaus viimeistellään isolla rusetilla, joka onkin tulevan kauden huipputrendikäs asuste.

Leikkaus: face-framing raidoitus on tullut balayage tekniikan rinnalle, jolla korostetaan ja häivytetään contour-menetelmää jäljitellen. Nyt samaa asiaa tehdään hiusten leikkauksissa. Face framing layers, on uusi juttu joka jokaisen aikaansa seuraavan hiusalan ammattilaisen tulee taitaa. Leikkaus sopii erityisen hyvin pitkähiuksisille asiakkaille, ja siinä muotoillaan hiusrajoilta, kasvavasti kerrostaen muotoa hiusrajoille.

Värjäykset: voimakkaat kontrastit tuovat särmää jo vuosia pinnalla olleisiin pehmeisiin ja luonnollisiin väripaletteihin. Nyt on ihan ok yhdistää asiakkaan hiusten kokonaisväriin, joku täysin erottuva kontrastiväri. Esim ruskeisiin hiuksiin vaalea persikka, tai vaaleisiin hiuksiin tumma liila.”
Keunea maahantuo Kinnunen Oy.

Keune master -kouluttaja Anni Kosunen.

 

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.

Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.