Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – M Room

Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – M Room

|

Parturimestari Petri Sipiläinen kertoo oman M Room -hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

M Room inspiroituu edelleen miesten hiuksissa leikkauksesta, sen rakenteesta ja muodosta. Brändille tyypillisesti pidämme syksyn elementeissä esillä maskuliinisuutta selkeillä rajoilla, pulisongeilla ja kulmikkuudella niin niskarajoissa kuin koko leikkauksen viimeistelyssä.

Syksyn ja talven hiusmuodissa hiuksia ei enää leikata aivan lyhyiksi, vaan konetyön sijaan leikataan hiusmittaan rakennetta, jolla hiukseen haetaan taipuisuutta – ellei sitä siinä jo valmiiksi ole. Leikattava rakenne luo kokonaisuuteen pehmeyttä ja hiuksen pintarakenne voi olla kiharaisen pyöreä.

Teknisesti leikkaukset ovat pyörteen ja otsan alueilta lakipistettä pidempiä ja sivumitoissa on yhdistymättömyyttä, jolloin muodon maskuliinisuus saadaan kuitenkin esille. Korvat esille jättävillä lyhyillä rajoilla luodaan vastakohtaa leikkauksen pehmeälle päälliosalle. Hiusmittojen pidentyessä niskaan tehdään raja tai se häivytetään lyhyeltä alueelta, kallonpohjan alapuolelta 50-luvun tapaan.

Hiukset: Petri Sipiläinen. Kuva: Eero Kokko.
M Room -perustaja, parturimestari Petri Sipiläinen.

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.

Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.