Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Nõberu of Sweden

Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Nõberu of Sweden

|

Tomi Yrjänä, Nõberu of Sweden Suomen taiteellinen johtaja, kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

Nõberu of Swedenin syksyn ja talven miesten hiusmuodissa halutaan korostaa räätälöityjä hiusmalleja, jotka tukevat kantajansa omaa persoonaa ja tyyliä. Hiusten leikkauksessa tulee huomioida mallin kasvonpiirteet ja tyyli, joita sitten mukaillaan tai korostetaan. Parhaimmillaan istuvuus on täydellinen ja siten luodaan ”wau”-efekti.

Vieroksun yksittäisen muotihitin toteuttamista ilman, etten huomioisi mitenkään henkilön omaa persoonaa ja tyyliä. Tällöin luomme miehistä persoonattomia, toinen toisensa näköisiä kopioita. Nostaisin muodista esille avainsanat klassinen fade, taipuisuus, kiharuus, sekä pitenevät, rennosti laskeutuvat linjat.

Kaikkia hiusmallin toteutuksia yhdistää sopivuus, tyylikkyys ja tekninen toteutus, jolloin leikkaus on jo itsessään ”kampaus” ja on täydellisesti kantajansa näköinen. Nõberu of Swedenin slogan “Be yourself more”, kannustaa jokaista miestä olemaan enemmän oma itsensä. Jokainen on oma persoonansa ja sitä tulisi korostaa enemmän hiustyylissä ja pukeutumisessa.

Kuvan mallin toteutus

Hiukseen haluttiin vaaleampia vivahteita ja sävyn vaihteluita. Hiukset raidoitettiin Free hands -tekniikalla ja sävytettiin hiukan taittaen viileämmäksi. Tekniikka tuo esiin hiuksen liikkuvuuden, silti säilyttäen pehmeän maskuliinisen lopputuloksen. Leikkauksessa alaosan kevyesti porrastuva fade yhdistyy pehmeästi eteenpäin pitenevään päälliosaan.

Hiusten muotoiluun valittiin Nõberu of Swedenin Salt Water Spray tuomaan pohjalle rakennetta ja hallintaa. Viimeistelyyn Classic Paste -hiusvaha ja Strong Hold Hairspray. Parran viimeistelyyn Heavy Beard Oil tuoksussa Tobacco Vanilla ja Beard Tonic.

 

Tomi Yrjänä, Nõberu of Sweden Suomen taiteellinen johtaja.

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.

Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.