|

Redkenin pääkouluttaja Jukka Tikkinen kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

”Redkenin kevät 2020 oli hyvin minimalistinen ja puhdaslinjainen. Erilainen vuosi 2020 on lyönyt oman painonsa myös hiusmuotiin syksyllä. Nyt keskitytään olennaiseen, hiusten terveyteen ja niiden ylläpitoon.

Hiusten hoitaminen on tärkeä osa Redkenin dna:ta, sen syvintä olemusta. Proteiiniteknologialla on siis merkittävä osa kauden muodissa.

Tuote: Redken Extreme Length hoito-ohjelma. Kuva: Redken.

Minimalismi jatkuu edelleen, pohjoismainen terveys ja raikkaus on läsnä etenkin pitkissä hiuksissa. Syksyn hiushitti on Redkenin uusi Extreme Length –hoito-ohjelma. Sarjan kolme tuotetta on suunniteltu nimenomaan pitkien hiusten vahvistamiseen ja kasvatusprosessin tukemiseen. Biotiinin vahvistava voima auttaa suojaamaan hiusten latvoja, antaa niille painotonta hoitoa ja vähentää merkittävästi haaroittumista.

Erityisesti hiuksiin jätettävä Extreme Length Leave-In hoitovoide pelastaa monenlaiset latvojen ongelmat. Vahvuutta, suojaa ja joustavuutta puhtaalla tavalla. Painotonta kauneutta kaikenlaisille hiuksille.  Hoitovoide ympäröi hiusten pituudet ja latvat antaen niille tehokkaan suojan kasvaa pidemmiksi.

Kaikki voivat nauttia hiusten kasvattamisesta uudella tavalla.”

Redken pääkouluttaja Jukka Tikkinen.

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkui myös Pinnissä nro 8-9.

Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.