Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Schwarzkopf Professional

Hiussyksyn ja -talven parhaat muotivinkit – Schwarzkopf Professional

|

Schwarzkopf Professionalin technical advisor Laura Kurkinen kertoo oman hiusmuotivinkkinsä tälle syksylle ja talvelle.

Schwarzkopf Professionalin syksy/talvi 2020 hiusmuoti muodostuu kolmesta trendistä: Once Upon a Time, Everyday Decance sekä Dark Romance ja näistäa ehdoton suosikkimme on Once Upon a Time.

Tämä trendi kertoo tarinaa menneestä ja samalla tulevasta luomalla nykypäivästä nostalgiaa. Once Upon a Timen kuvissa henkii menneisyys ja ne ovat kuin muistoja, jotka on herätetty henkiin.

90-luku on ollut pinnalla jo pitkään, siksi onkin ihana nähdä, että nyt siirrymme eteenpäin ja hiusmuodissa alkaa näkyä jälleen pehmeää naisellisuutta, jossa on samaan aikaan ripaus ylellisyyttä.

Jotta saimme tuotua 70-luvun tunnelman tähän päivään, näkyy kuvissa upean runsaat, superkiiltävät ja hyvinvoivat hiukset. Eniten tässä trendissä minua kiehtoo monipuoliset ja näyttävät viimeistelyt, joissa käytetään pitkästä aikaa pyöröharjaa sekä erilaisia kihartimia. Voidaankin todeta, että Once a Upon Time on retroa mutta tuotuna 2020-luvulle.

Kuvaaja: Simon Emmett
Leikkaus: Tyler Johnston
Väri: Rossa Jurenas

Pinni julkaisi numerossa 7 Pinni Nordic Hair Star -yhteistyökumppaneiden näkemykset tämän syksyn ja talven hiusmuodista. Syksy-talvi -hiusmuotiosio jatkuu myös Pinnissä 8-9.

Tilaa oma Pinnisi TÄÄLTÄ.

Lisää hiusmuotijuttuja löydät TÄÄLTÄ.