Hiusväri on nyt asuste

Hiusväri on nyt asuste

Hiusväri on nyt viimeisin asuste – KMS:n ensimmäisen poispestävän STYLECOLOR-värisprayn ansiosta. Jännittävä uutuustuote esiteltiin lehdistölle Goldwell ja KMS Academyssa Helsingissä. Pinni oli paikalla.

Bloggaaja Ananasraaste sai kutreilleen hiusväriasusteen.

 

Graffittitaiteilija Sami Paasosen seinämaalaus koristi Goldwell ja KMS Akatemian seinää ja loi oivan taustan KMS -brändin huippu-uutuuden esittelyyn. KMS profiloituu kansainvälisten kaupunkien elämää sykkiville kaduille, joissa luovuus ja urbaani taide tarjoavat citykulttuuria.

KMS-kouluttajat Sanna Ruskomäki (vas.) ja Noora Siitari demosivat uutta hiusvärisprayta. Mallina Ananasraaste.

– Uusi väliaikainen värispray vapauttaa luovuuden ja rikkoo rajoja. Valikoima sisältää yhdeksän tyylikästä trendi- ja luonnonsävyä, jotka houkuttelevat vaihtamaan tai korostamaan hiusväriä samalla kuin vaihdat asukokonaisuutta. STYLECOLOR on helppo levittää ja poistaa tarpeesi mukaan, kertoivat kouluttaja Sanna Ruskomäki ja Noora Siitari.

Hiusvärisprayn sai kutreilleen bloggari Ananasraaste, joka toimi mallina lavalla.

 

Nordic product manager Anna Möller esitteli KMS-innovaatiota suomalaismedialle.
KMS-kouluttaja Noora Siitari esitteli värivaihtoehtoja.

KMS STYLECOLOR-värisprayt sisältävät huipputeknologian – polymeeriyhdistelmä yhdessä pigmenttiseoksen kanssa tarttuu tasaisesti hiukseen muodostaen siihen ohuen ja joustavan pinnan, joka takaa tasaiset tulokset vaaleissa ja tummissa hiuksissa sekä liikkuvan viimeistelyn. Tuote on vedenkestävä ja peseytyy helposti pois vain shampoolla.

Koko 150 ml, suositushinta 30 €.

Graffittitaiteilija Sami Paasonen taiteili oman näkemyksensä KMS-brändistä Goldwell ja KMS Academyn tiloihin Helsingin Unioninkadulla.

 

Tiedustelut: Kao Finland Oy, asiakaspalvelu p. 0800 12727