Hiusyrittäjien Pahkala Hair and Beauty Finland messuista: ”Pyrimme toteuttamaan tapahtuman suunnitellusti”

Hiusyrittäjien Pahkala Hair and Beauty Finland messuista: ”Pyrimme toteuttamaan tapahtuman suunnitellusti”

Suomen hiusyrittäjät Ry järjestämät hius- ja kauneusalan Hair and Beauty Finland -messut pyritään järjestämään suunnitellusti 18-19.3.2022.

”Pyrimme toteuttamaan tapahtuman suunnitellusti ja ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että vaikka koronan aalto on nyt vahvassa nousussa, rauhoittuu se todennäköisesti maaliskuuhun mennessä taas alas. Mikäli tapahtumaa jouduttaisiin siirtämään, siirtyvät ostetut liput sellaisenaan uuteen tapahtuma-ajankohtaan. Jokainen ammattilainen voi siis jo hyvillä mielin ostaa itselleen lipun.” Kertoo Suomen hiusyrittäjät Ry:n toiminnanjohtaja Marja Pahkala

Messujen yhteydessä järjestetään Hair Open -hiuskilpailu, johon ilmoittautuminen on parasta aikaa käynnissä. Kilpailussa on kuusi eri kategoriaa, jotka kaikki ovat hyvin liiketyölähtöisiä, eli osallistumiskynnys on pidetty melko matalana.

”Kyselyitä kilpailuun osallistuvilta kilpailijoilta on kyllä kilpailujen suhteen tullut, ovat siis tarkistelleet sääntöjä, käytäntöjä jne. Itse varsinaisten osallistujien määrä on vielä hyvin pieni. Monet varmasti pelkäävät ilmoittautumista kilpailuun peruuntumisen vuoksi. Voimme kuitenkin kertoa kaikille, että kannattaa olla sen suhteen huoleti, sillä tilanne näyttää siltä, että messuja ei voitaisi jostain syystä pitää, siirtyvät ne toiseen ajankohtaan. Myös ainakin osa kilpailuluokista on sellaisia, että ne voidaan tarvittaessa muuttaa vaikka kuvakilpailuiksi (ja toteuttaa ilman messuja), joten treenaaminenkaan ei mene hukkaan.” Pahkala sanoo.

”Kilpailuluokat ovat tällä kertaa hyvin liiketyölähtöisiä, joten kaikkien kilpailemisesta kiinnostuneiden on nyt turvallista lähteä kokeilemaan kisaamista ja katsoa, että mihin omat taidot riittävät ja mitä kaikkea tuon prosessin aikana voi oppia lisää. Kilpailevat ammattilaiset ovat ammatillisilta kädentaidoiltaan erittäin taitavia, sillä osaaminen ja silmä kehittyvät koko ajan treenaamisen ansioista.”

 

 

Kilpailun kuusi sarjaa ovat:

  1. HAIR TATTOO ART (ammattilaiset ja opiskelijat)
  2. TREND BARBER (ammattilaiset ja opiskelijat)
  3. BRIDAL BEAUTY (ammattilaiset ja opiskelijat)
  4. PERFECT BALAYAGE (ammattilaiset ja opiskelijat)
  5. FANTASY (ammattilaiset)
  6. COVER PHOTO (Kuvakilpailu)

Opiskelijat voivat osallistua myös Fantasy ja Cover photo sarjoihin ammattilaissäännöillä.

Ilmoittaudu kilpailuun viimeistään 25.2.2022.
Katso kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet tästä!

 

Myös Pinni on mukana messuilla. Nähdään maaliskuussa!