Hyvinvointia Eerikkilässä

Hyvinvointia Eerikkilässä

Ajatus luonnon rauhasta, monipuolisista aktiviteeteista, kauniista miljööstä ja kourallisesta kollegoita metsän siimeksessä siivittivät kolmen kauneusalan ammattilaisen Sara Hämäläisen, Selina Malisen ja Sanna Vuoren suunnittelemaan kampaajille oman tapahtuman, jonka keskiössä on hyvinvointi ja jaksaminen.

Sara halusi jakaa omakohtaisia kokemuksia tasapainoisesta työelämästä, suunnitelmat Selinan kanssa yhdessä tekemisestä oli jo vireillä ja Sannalla oli täydellinen paikka tiedossa. Kaikkien heidän kolmen tahtotila oli luoda hyvää ympärilleen ja jakaa sitä eteenpäin. Rentouttava viikonloppu täynnä hyvinvointia edistäviä koulutuksia ja työpajoja vahvistaisi lisäksi ammatillista yhteisöä ja loisi positiivista ilmapiiriä. Syntyi tyylikäs ja inspiroiva syysseikkailu omaan itseen Eerikkilän Sport & Outdoor Resortissa.

”Parhaimmat keskustelut syntyvät tunnetusti kahvipöydän tai ruoan äärellä.”

Ensimmäistä kertaa järjestettävä hyvinvointiviikonloppu Eerikkilässä avasi ovensa kahdeksalle rohkealle ammattilaiselle, jotka yhdistivät voimansa verkostoitumisen ja rentoutumisen merkeissä. Kaikilla tavoitteena luoda uudenlainen luku kampaaja-alan tapahtumakartalle.

Tyylikkäitä koulutuksia, työpajoja ja yhdessäoloa yksin sekä erikseen

Ensimmäistä kertaa järjestettävä hyvinvointiviikonloppu Eerikkilässä avasi ovensa kahdeksalle rohkealle ammattilaiselle, jotka yhdistivät voimansa verkostoitumisen ja rentoutumisen merkeissä. Kaikilla tavoitteena luoda uudenlainen luku kampaaja-alan tapahtumakartalle.

Eerikkilä paikkana antaa kampaajille tilaisuuden paeta kiireistä arkea tarjoamalla täydellisen miljöön rentoutumiseen ja itsensä kehittämiseen. Viikonlopun aikana järjestettävissä koulutuksissa keskitytään ajanhallinnan parantamiseen ja itsevarmuuden vahvistamiseen.

”Näiden taitojen avulla pyrimme tehostamaan työskentelyä ja rakentamaan vahvempia asiakassuhteita”, kertoo Sanna ja jatkaa: ”Viikonloppu ei suinkaan ole pelkkää koulutusta. Se on myös mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta, ihanista kollegoista ja rentouttavasta yhdessäolosta. Pienellä osallistujaporukalla varmistamme, että jokainen saa henkilökohtaista huomiota ja voi todella syventyä viikonlopun antiin. Jokaisella on myös mahdollisuus rentoutua yksin, eikä painetta ryhmässä olosta ole. Halusimme luoda mahdollisimman monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden, joka tukee kampaajien hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajalla.”

Blonde Pro -verkkokurssin kouluttaja ja hiusalan moniosaaja Sara koulutti ajanhallintaa sekä ammatillisen itsetunnon vahvistamista.

– Koulutuksista saaduilla konkreettisilla ohjeilla on kevyempi palata takaisin töihin ja ottaa vinkkejä pikkuhiljaa sekä yksi kerrallaan käyttöön. Tavoitteena on hyvinvoiva kampaaja.

Sanna on liiketyön ohella monessa mukana: hän on muun muassa osa Creator Akatemian tiimiä, jossa Sanna toimii yhteisövastaavana kampaajille suunnatulla kuvausverkkokurssilla. Sanna toimii myös yrittäjänä pienyrittäjien sosiaalisen median neuvonantajana sekä auttaa kampaajia työelämässä löytämään omannäköisensä polun.

”Kampaajien arki on täynnä luovuutta. Viikonlopun aikana keskityttiin erityisesti siihen, että jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan tuottaa sisältöä somessa niin, että se enemmänkin antaisi kuin ottaisi. Tavoitteena oli auttaa osallistujia rakentamaan vanhempi läsnäolo verkossa ja kasvattamaan asiakaskuntaa menettämättä tekemisen iloa ja kuormittamatta itseään liikaa. Koska valokuvaaminen on merkittävä osa kampaamoiden markkinointia, koulutuksissa syvennyttiin myös sen saloihin”, summaa Sanna.

Selina on kauneus- ja hyvinvointialan ammattilainen, jolla on vankkaa tietoa ja taitoa erikoiskosmetologin työstä sekä Iho keho mieli -yhteyden merkityksestä kokonaisvaltaisessa

hyvinvoinnissa. Lauantaina Selinan johdolla toteutettiin hemmotteleva ihonhoitorituaali käyttäen kotimaisia tuotteita. Sunnuntaina nautittiin kahdesta erilaisesta hiljentymisestä oman itsen ja kehon äärellä.

”Tavoitteenamme on vakiinnuttaa hyvinvoinnin viikonloppu kampaajille osana kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mielenterveyttä. Saamissamme palautteissa kiiteltiin ohjelman onnistunutta tasapainoa uuden oppimisen ja rentoutumisen välillä, ja koimme, että tällaiselle tapahtumalle on tilaa jatkossakin. Koko viikonloppu oli suuria tunteita herättelevä niin osallistujille kuin meille järjestäjillekin”, toteaa Sanna vielä lopuksi

Lue lisää hiusuutisia

Hyvissä käsissä

Miten läsnäolon voima valjastetaan asiakastyöhön ja miten kosketuksella synnytetään pitkäaikaista luottamusta? Näitä ja muita palvelun tuottamiseen...

Ripsari ja rusketus mukaan

– Yrittäjyys on DNA:ssa. Äitini oli yrittäjä ja omisti 70- ja 80-luvuilla kemikalioliikkeitä, joissa tuli opiskeluaikana...

Harri Åkerberg jatkoon Wellan Trend Vision -kisassa

Suomalaiset pärjäsivät hyvin Wellan Nordic Trend Vision kuvakisassa. Tulokset julkistettin 25.1. Paremmuudesta  kilpailtiin kuudessa kategoriassa ja viisi...