|||||

IdHair Finland kutsui eilen koulutustilaansa Helsingin Kamppiin joukon kauneusalan toimittajia tutustumaan IdHairin uusimpaan hiustenhoitosarja Elements Xclusiveen.
IdHair Elements Xclusive –sarja vastaa kuluttajien yhä kasvavaan tuotetietoisuuteen.
– Omassa liikkeessäni olen kiinnittänyt jo pitkään huomiota siihen, kuinka asiakkaat tutkivat tuotteita ja kiinnittävät huomiota niiden vegaanisuuteen tai pakkausmateriaaleihin. Aikaisemmin en ole voinut omasta tuotehyllystäni tarjota tuotteita vaativimpaan makuun, mutta nyt tämän uuden sarjan myötä voin pitää tyytyväisenä myös ne asiakkaat, jotka toivovat tuotteelta vegaanisuutta, sulfaatittomuutta, gluteenittomuutta ja parabeenittomuutta, IdHairin pääkouluttaja Jani Räisänen kertoi tilaisuuden alkuun.

IdHairin kouluttaja Heidi Alastalo viimeisteli mallinsa hiukset Elements Exclusive -sarjan Repair-sarjan Split end Elixirillä.


Kouluttaja Heidi Alastalo esitteli sarjan kuusi eri tuoteperhettä: Omansa ovat saaneet niin volyymia kuin kosteutta ja korjausta kaipaavat hiukset. Omat sarjansa on luotu myös värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Myöhemmin sarja täydentyy vielä tuotesarjalla erityisesti pitkille hiuksille tai hiustenpidennyksille.
Sarja saa myöhemmin syksyllä myös omat muotoilutuotteensa.
– Sarjan eri tuotteita voi huoletta sekoittaa keskenään: esimerkiksi pesemällä hiukset voluumishampoolla ja käyttämällä vaaleisiin hiuksiin hoitoaineena hiuksen kylmiä sävyjä ylläpitävää hoitoainetta, Heidi kertoo.
IdHair Elements Xclusive –tuotteet on pakattu pohjoismaista designia edustaviin, kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin. Tuotteet sisältävät runsaasti luonnosta poimittuja raaka-aineita ja lähes kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Ruotsissa. Kaikki hoitotuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, sulfaatteja, parabeeneja tai allergisoivia hajusteita.

Median edustajat saivat tutustua tuotteisiin kaikilla aisteillaan. Sarjan tuoksumaailma on raikas ja kepeä.

Lisätietoa Id Hairista Pinnin kotisivujen brändit-osiossa:

https://pinni.fi/brandit/idhair-finland-oy/