Kampaajaradio.fi kiertää Suomea

Kampaajaradio.fi kiertää Suomea

||

Hiusalan monitoimimies ja muusikko Niko Tiuraniemi perusti yhdessä Jari Marjalan ja Juha Kasurisen kanssa partureille, kampaajille ja niille, jotka ”rakastavat hiuksia ja musiikkia juuriaan myöten” oman kampaajaradio.fi-median.

Napapiirin parturit -kiertue vieraili heinäkuussa helsinkiläisliike QTime Hair Designissa.

– Tärkein tavoitteemme on nostaa kampaamoalan arvostusta. Lisäksi haluamme jakaa tietoa hiustrendeistä, antaa hiusvinkkejä ja käsitellä hiusalaa laajemminkin. Kampaajaradio on kampaajien oma äänitorvi, Niko Tiuraniemi kertoo.

Kampaajaradio.fi-media on podcasteja, musiikkia ja hiusvideoita sekä myös muun muassa Napapiirin parturit -kiertue ja kampaajien elämän vaiheita kuvaava Sydämeni tietää -sivusto. Napapiirin parturit -kiertue on uusi Youtube-sarja, jossa Niko Tiuraniemi etsii eri kaupungeista ihmisen, joka viedään suoraan paikalliselle huippukampaajalle muodonmuutokseen. Tällä välin Niko tutustuu jakson vierailijan kanssa erikoisiin paikallisiin nähtävyyksiin. Lopulta ilta huipentuu Nikon keikkaan, minne lähdetään yhdessä jaksossa esiintyneiden kanssa. Napapiirin parturit -kiertue päättyy Kiteelle 31.8.

Kampaajaradio.fi on noussut nopeasti hiusalan tekijöiden ja hiusalasta kiinnostuneiden äänitorveksi ja mukaan on saatu hiusalaan yhtä intohimoisesti suhteutuneita yhteistyökumppaneita. Pääyhteistyökumppaneita ovat Pinni ja Grazette of Sweden. Mukana matkassa ovat myös IdHair, Sim Sensitive, Wella, La Perle, Sun radio, Bille Beino, Kellaripanimo, Painatuskeskus Finland, Cathillknives.com ja SagaMaaret ja kampaajakauppa.fi.

Jaksoja pääset katsomaan Kampaajaradio Youtube-sivustolla. Kampaajaradio.fi