|||

Helsinkiläinen Unelma Hair and Make up -kampaamo halusi luoda alennuskampanjan hyvään tarkoitukseen. Kampaamo on huhikuun alusta tarjonnut sairaanhoitoalalla työskenteleville sekä yrittäjille 35 prosentin alennuksen kaikista heidän palveluistaan.

Mikä olisikaan rentouttavampaa hektisen työpäivän jälkeen kuin saapua hemmoteltavaksi alennettuun hintaan? Tasapainoksi hektiselle työlle, tauoksi yrittäjän haasteista.

”Pieni pala unelmaa” on Unelma Hair and Make up -liikkeen tunnuslause ja siltä tarjous tosiaan vaikuttaa.

– Haluamme antaa alennuksen niitä tarvitseville, jotta he pääsevät rentoutumaan ja pystyvät pitämään huolta itsestään, tänä ahdistavana aikana, kertoo liikkeen omistaja Annika Tukiainen.

35 prosentin alennus on tarkoitettu kiitoksena tärkeää työtä tekeville sairaanhoitoalan ihmisille sekä yrittäjille. Tukiainen itsekin yrittäjänä sanoo, että haluaa tarjota suuren ja pitkän alennuksen tälle kohderyhmälle. Alennus on voimassa toukokuun viimeiseen päivään saakka, ainakin näillä näkymin.

Annika kuitenkin toteaa, että jos koronatilanne jatkuu, myös tarjous pysyy voimassa.

– Varauksia on nyt tullut toukokuulle todella paljon, hän iloitsee.

Liike on saanut myös tarjouksen kohderyhmältä positiivista palautetta ja kiitosta siitä, että liike huomioi sairaanhoitoalan työntekijät sekä ne, jotka nyt kamppailevat työn riittävyyden kanssa.Kiitoksia on myös tullut siitä, että liikkeessä on huomioitu siellä kerrallaan olevien ihmisten lukumäärä.

Annika myös tuntee sympatiaa hoitohenkilökuntaa kohtaan ja lähettää heille lämpimät terveiset.

– Haluan kiittää kaikkia hoitoalan ihmisiä, kiitos kun jaksatte pitää meistä huolta ja iso halaus teille ja teidän perheillenne, jonka luota joudutte olla paljon poissa, Annika toivottaa.

Annikalla on myös tsempit muille kampaajille.

– Haluan tsempata kaikkia kollegoitani tässä tilanteessa, älkää luopuko unelmistanne! Vielä koittaa se päivä, kun ne asiakkaat tulee ovista ja ikkunoista. Tämä on hyvä hetki käyttää aikaa kampaamon kesäsisustukseen ja markkinoinnin ja mainostamisen suunnitteluun, Annika kannustaa.

Tarjouskampanja inspiroi myös Annikaa kehittämään liikkeensä toimintaa, ja levittämään jatkossakin hyvää mieltä.

– Tämä tilanne on auttanut ymmärtämään paljon tärkeitä asioita. Haluamme ainakin tehdä kerran kuussa päivän, jolloin teemme vähävaraisille perheille ilmaiseksi hiusten laittoa. Haluan pystyä tekemään hyvää ihmisille, Annika sanoo.

Unelma Hair and Make Up -liikkeen omistaja Annika Tukiainen

Lisää koronateemaisia juttuja:
https://pinni.fi/korona