Karoliina Tolvi EM Euro Skills -kisaan

Karoliina Tolvi EM Euro Skills -kisaan

|

 

 

Karoliina Tolvi on valittu Suomen ammattitaitomaajoukkueeseen edustamaan Suomea Hiusmuotoilu -sarjassa. EM-mitaleita tavoitellaan Euro Skills -kilpailuissa Budapestissa 25 – 29.9.2018, jossa Suomen maajoukkue osallistuu 25 eri lajiin.

 

 

Karoliinan kilpailumatkan mukana on valmentajana hiusalan opettaja Pia Kiikeri Salon seudun ammattiopistosta. Kilpailupaikalla experttinä/tuomarina Suomea edustaa Heli Råglund Stadin ammattiopistosta, hiusmuotoilun lajipäällikkönä Taneli Ylinen Stadin ammattiopistosta. Lisäksi Karoliinaa ovat lupautuneet auttamaan Pirjo Saarinen Etelä- Savon ammattiopistosta Mikkelistä, Marja Sillanpää Turun ammatti-instituutista ja Brukin henkilökunta.

Karoliina Tolvi on valmistunut Salon seudun ammattiopistosta parturi-kampaajaksi 2015. Opiskelunsa aikana Karoliina voitti Hiusyrittäjien SM-kilpailun Junior kampaajien -sarjassa 2015. Hän on myös ammattitaidon SM-kilpailujen Taitaja2015 Suomenmestari.

Valmistumisensa jälkeen Karoliina on tehnyt paljon myös muotinäytöksiä kuten Gloria Fashion Show, Match Made in Hel ja Katri Niskanen Bridal. Arkisin Karoliina työskentelee parturi-kampaamo Brukissa Turussa.

 

Kilpailumatkaa organisoi Skills Finland. Karoliina käy Salon seudun ammattiopistossa valmentautumassa yhdessä Pian kanssa ja koulun tiloissa järjestetään myös yhteisiä viikonlopputapahtumia, jossa on enemmän huippuasiantuntijoita paikalla. Lisäksi valmentautumista toteutetaan Stadin ammattiopistossa ja Skills Finlandin maajoukkueleireillä.

 

Karoliinan aikataulutusta:

 

Maajoukkueleirit:

19.4. maajoukkueleiri Skills Finland

4 – 5.6. Hiusmuotoilun treenit Helsingissä

6.–7.6. maajoukkueleiri Skills Finland

7.9. Juhlallinen lähettämistilaisuus Säätytalossa ja viimeistelyleiri

 

EuroSkills Budapest 25.–29.9.2018:

Avajaiset 25.9.

Varsinaiset kilpailupäivät 26.–28.9.

Päättäjäiset/mitalienjako 29.9. Tilaisuudessa selviää, ketkä Suomen joukkueesta pääsevät mitalisijoille.

 

Juhlallinen palkitsemistilaisuus Säätytalossa Helsingissä ja palauteleiri 2.11.2018.

 

Parturi-kampaaja Taiju Koivula voitti EM-hopeaa EuroSkilss -kilpailussa vuonna 2016, ja EM-pronssia Euro Skills -kilpailuista  voitti parturi-kampaaja Siiri Härmä vuonna 2014. Viime syksynä pidetyissä WorldSkilss -kilpailuissa Abu Dhabissa Taiju Koivula voitti MM-hopeaa.