Kasvosuojaimet ja ilmanpuhdistimet

Kasvosuojaimet ja ilmanpuhdistimet

|||||||||||||||||||||

Onko kampaamo- ja parturitila täysin turvallinen, jos sen ilman puhdistaa ja tilassa olevat käyttävät suun edessä maskia tai suojavisiiriä? Ei, tai ainakin hyvin harvoin. Suojamaskeissa on suuria eroja, kuten on ilmanpuhdistimissakin. Jotta tilaan saataisiin mahdollisimman turvallinen hengitysilma ja suun ja nenän eteen mahdollisimman tai ainakin riittävän suojan antava maski, joutuu tekemään kunnolla taustatyötä, sillä markkinoilta löytyy myös maskeja ja puhdistimia, joiden laatuun ei voi luottaa.  Esittelemme erilaisia kasvosuojaimia ja ilmanpuhdistimia. Lue lisää Pinni numero 10/20, missä 12-sivuisessa speciaalissa kerrotaan lisää kasvomaskeista ja ilmanpuhdistimista!

 

KASVOMASKIT

Univormu

Univormu on jatkanut laadukasta tuoteperhettään paljon kehuja saanneilla kasvomaskeilla, joissa on kaikki palaset kunnossa. Päällinen on tiivistä mikrokuitua, filtterille löytyy tasku ja kangas ihoa vasten on tiivistä puuvillaa. Kankaat on valittu tiiviysarvojen mukaan jotta ne antavat paremman suojan. Kuminauhat voidaan solmia niskaan, tai tehdä maskista korvalenkkiversio. Kuminauhat ovat medikaalista kuminauhaa ja kaikki kasvomaskin osat kestävät 90 asteen pesun.  Kasvomaskit ovat Suomessa taidolla ommeltuja Avainlipun alla. Kestokasvomaski on tiiviisti istuva, nenän istuvuutta saadaan parannettua laittamalla kasvomaskiin tehtyyn kujaan leipäpussinsulkija. Kestokasvomaskeja on neljää eri kokoa sekä väriä.

Univormulla on lisäksi Ahlstrom-Munksjön kuitukankaasta tehtyjä uusiokäytettäviä filttereitä, jotka voidaan pestä maskin mukana. Ne antavat todella hyvän lisäsuojan kasvomaskiin, joka on ekologinen valinta.

Lisää tietoa verkkokaupasta www.univormu.fi/product/kestokasvomaski tai voit myös laittaa viestiä [email protected]

 

Kuparimaski

KUPARI SISÄLLÄ, TAUDINAIHEUTTAJAT ULKONA. Ensimmäinen maski, joka suojaa myös käyttäjää viruksilta ja bakteereilta – myös koronavirukselta. Kuparin teho ei heikkene, sillä kuparimaski desinfioi itse itsensä kuparin ansiosta.  Kuparimaskia voi käyttää niin kauan kuin maski on ehjä. Siinä ajassa kun olet heittänyt kymmeniä ja kymmeniä kertakäyttöisiä maskeja roskiin, olet käyttänyt ehkä vain yhden kuparimaskin.

Kuparimaski tulee  käytössä huomattavasti edullisemmaksi ja kuparimaskin käyttö on ympäristöteko, sillä se pienentää  käytettyjen maskien jätevuoria.

Ei iho-ongelmia kuten tavallisissa maskeissa, sillä kuparioksidia on myös maskin sisäpinnalla. Näin tapetaan myös kosteuden lisäämät ei-toivotut bakteerit ihon pinnalta. (Lue lisää: https://www.researchsquare.com/article/rs-60610/v1)

 Myynti kampaamoille sekä hoitoloille: oy CUM ab, Ulla Cederberg, puh 0500 896 123, [email protected]

Paapero

Lastenvaatteistaan tunnettu lappilainen vaatebrändi  Paapero valmistaa käsityönä kankaisia kasvomaskeja, jotka erottuvat luonnonläheisillä Paapero® -kuoseilla. Runsaasta kuosivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja söpöistä eläinhahmoista makean marjaisiin ja hillitympiin graafisiin täysmustaa unohtamatta.

Kangasmaskien materiaalina on korkealaatuinen kotimainen 100% luomupuuvillakangas, jonka valmistukseen on käytetty Euroopassa viljeltyä GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Maskeissa on kuminauhakiinnitys ja kaksi kangaskerrosta, joiden läpi on helppo hengittää. Maskit kestävät keittopesun sekä konepesun korkeissa lämpötiloissa.

Paaperon maskeja voit tilata suoraan verkkokaupasta. 5 kpl:n pakkauksen hinta on 49 € ja hintaan sisältyy ilmainen toimitus 2-5 arkipäivässä.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt suuremmista eristä sähköpostilla [email protected]  tai puhelimitse 040-511 7856.

 

Suojamaski.fi

Suojaa asiakkaasi ja itsesi laadukkailla, CE-hyväksytyillä ja VTT:n mittaamilla IIR-maskeilla sekä hengityssuojaimilla.

IIR-SUOJAMASKI. VTT:n mittaamalla 98,7 % suodattavuudella, Suojamaski.fi:n IIR-Maski ylittää kirkkaasti IIR-maskeilta vaadittavan rajan, soveltuen jopa sairaalakäyttöön. Maskin mukava ja pehmeä sisäpinta lisää kayttömukavuutta ja paranneltu kosteussuoja pidentää maskin käyttötunteja. Maski pysyy tiiviisti kasvoilla korvalenkkien ja muovattavan nenäsillan ansiosta. Maski on kustannustehokas vaihtoehto suojata pisaratartunnoilta.

 FFP2-HENGITYSSUOJAIN. Hengityssuojaimet antavat käyttäjälleen maskia tehokkaamman suojan, sillä sisäänhengitysilma kulkee lähes kokonaan suodattimen läpi. Helppokäyttöinen hengityssuojain muotoutuu hyvin kasvoille ja pysyy tiiviisti kumilenkkien ja muovattavan nenätuen ansiosta.

Suojamaski.fi pyrkii jatkuvasti ylläpitämään edullisen tukkuhinnoittelun maskeilleen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous numerosta 041 5353433 tai [email protected]

www.suojamaski.fi

 

 

 

 

Jutta hybridimaski

Kotimainen innovaatio Jutta hybridimaski  on tehokas, kevyt, istuva, tiivis sekä lisäksi kaunis ja mukava päällä, eivätkä silmälasit pääse huurtumaan erityisen metallisen nenämuotoilun ja toppauksen ansiosta. Istuvuutta voi säätää maskien korvalenkeissä olevilla säätönupeilla.

Maski on suunniteltu tehokkaaksi yhdistämällä erilaisia materiaaleja monikerroksiseksi malliksi. Maskissa on runko-osa sekä sen taskuun pujotettava suodatinosa. Runko-osaa voi käyttää ilman suodatinta, sillä pelkkä maski ilman suodatinta sisältää neljä hybridimateriaalikerrosta. Maskin ja runko-osan suodatusteho on yli 94 %.

Kaikki käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja ihoystävällisiä (Oekotext 100) ja kestävät yli 90 asteen pesua.  Maskin keskisauman kohdalla on jopa 12 kerrosta, joita  ei ole ommeltu läpi.  Monipuolisesta valikoimasta löytyy  lähes 100 erilaista värimallia. Miehille, naisille ja eri-ikäisille lapsille löytyy oma kokonsa.

www.jutta.fi.  [email protected], puhelin:  040 7723603. Myymälämme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Punavuorenkatu 3.

https://jutta.fi/tuote-osasto/covid19/

 

 

 

Huivimaski Mimosa

Huivimaski Mimosan ulkopinta on puuvilla-elastaanitrikoota, sisäpuolella kasvojen alueella on ohut puuvillaharso. Yläreunan tiivistykseen käytetty foe-nauhaa ja korvien taakse tulevat supersoft elastaaninauhat solmitaan itselle sopivaan pituuteen. Tuote ei siis sisällä kumia lainkaan, joten se käy hyvin kumiallergisille. Huivimaisen alaosan voi solmia niskasta tai pitää liipakkeet olan yli avoimina, jolloin myös ilma kiertää reilummin. Toimiva varsinkin hieman ruuhkaisissa sisätiloissa. Tiiviin yläreunan ansiosta huivimaski toimii myös silmälasien kanssa. Huivimaskit ja kangasmaskit valmistetaan pienessä ompelimossa Janakkalassa ja trikoissa käytetään pääasiassa kotimaisten yritysten tuottamia kankaita mm. FabriKing, Uniikit. Maskit ovat vastuullisesti valmistettuja, kotimaista käsityötä.  Mahdollista saada myös jälleenmyyntiin.

www.mimosac.fi/category/25/kasvohuivit

www.facebook.com/Ompelimo.m.parkkinen/

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasvomaskiverkkokauppa.fi

Hyvä kasvomaski on miellyttävä iholla, sopivan napakka ja kuitenkin hengittävä. Kasvomaskiverkkokauppa.fi:ssä voit valita omasi neljästä väristä – musta, pinkki, sininen tai valkoinen. Sieltä löytyy myös valikoima upeakuosisia kangasmaskeja, vaihdettavia suodattimia ja KN95-hengityssuojaimia. Hius- ja kauneusalan ammattilaisena hankit laadukkaat kasvo- ja kangasmaskit liikkeeseesi, myös asiakasmyyntiin, verkkokaupasta  10 % edullisemmin koodilla PINNI2020.

Koko valikoiman  tuotetietoineen löydät verkkokaupasta www.kasvomaskiverkkokauppa.fi

 

Headbrands.fi

Mustat kasvosuojat ovat kertakäyttöisiä suojaavia kasvonaamioita kolmessa kerroksessa. Materiaali: 75 % kuitukangas ja 25 % sulapuhallettu kangas. Toimitetaan 10 kpl:n pakkauksessa. Kasvosuoja IIR 50 kpl. Tyyppi llR  peittää nenän ja suun pitäen bakteerit poissa. Maskissa on tehokas bakteerisuodatin, jopa 98 %, ja se kestää nesteitä ja on hyväksytty lentomatkoille. Kasvomaskissa on  3 kerrosta: PP Non-Woven 25 gsm, Melt Blown 25 gsm ja PP Non-Woven 25 gsm. Mitat: 17,5 x 9,5 cm. Sinua ja asiakkaitasi suojaavassa kasvovisiirissä on korvien taakse kiinnitettävät joustavat ja pehmeät nauhat. Visiirissä on CE-merkintä ja se on valmistettu PET + PS-materiaalista. Koko: 14 x 7 cm. Paino: n. 13,7 grammaa.  Toimitetaan 10 kpl:n pakkauksessa. Vinkki: Visiiriä voidaan käyttää uudelleen, kun se on ehjä, pesty ja desinfioitu oikein ja hyväksytyllä desinfiointiaineella.

Lisätietoja Headbrands asiakaspalvelu – 0800-91 5757, [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design Pasain

Design Pasain on  Lievestuoreella tekstiilituotteita valmistava yritys. Sen arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja kotimaisuus. “Aidosti outoa, varmasti kotimaista” -slogan kertoo siitä, että tuotteissa käytetyt omaperäiset printit ovat sellaisia, jotka erottuvat.  Kankaiset kasvomaskit tulivat mark- kinoille jo varhain keväällä 2020 ja  niitä on kehitetty siitä lähtien vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita. Kehitystyö on jatkuvaa ja  maskeja valmistetaan myös asiakkaan toivomusten mukaisesti räätälöitynä.Maskeissa on huomioitu mm. säädettävyys, suodatusteho,  pesunkesto ja kuumuuden kestävyys. Maskeissa käytetään myös antibakteeriseksi käsiteltyjä kankaita, viskoosisuodatinkangasta ja erilaisia tiivistämisvaihtoehtoja. Malleja tulee lisää kehitystyön edistyessä. Yritys valmistaa  myös painokuvia tilauksesta. Ei vähimmäistilausmääriä.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta

www.designpasain.fi.

Facebook: www.facebook.com/DesignPasain

Instagram: www.instagram.com/DesignPasain/ 

Pinterest: hakusanalla Designpasain.

 

Four Reasons

Four Reasons kangasmaski on turvallinen, tyylikäs ja mukava käyttää. Kangasmaskin materiaalissa on nanokuituinen suodatin, joka mahdollistaa desinfioinnin jälkeen jopa 20-30 käyttökertaa. Materiaali 100 % puuvillaa / Nanokuitu suodatin. Mukava, ohut kangas – ideaali kampaamotyöskentelyssä. Säädettävät korvalenkit.  Four Reasons kangasmaski 4,90 €  (alv. 0%) Suositushinta 9,90 €. Kertakäyttöiset kasvomaskit päivittäiseen työskentelyyn.  3-kerroksinen rakenne. Miellyttävää materiaalia ja maskiosan saa säädettyä omille kasvoille sopivaksi. 1 laatikko / 50 kpl. Hinta 29 € (alv. 0%). Tilaukset: Four Reasons | oma edustajasi | [email protected] | p. 0201 410 410

shop.fourreasons.fi

 

 

 

 

Biancaneve

Biancaneven kotimaiset, taidokkaasti muotoillut  kasvomaskit  istuvat kauniisti kasvoille ja ne valmistetaan lähituotantona Suomessa materiaaleja myöten, laadusta tinkimättä. Maskeja on saatavilla eri kuoseilla ja ne on mahdollista tilata myös omalla painatuksella, joka toteutetaan pesunkestävällä sublimaatiotekniikalla. Näyttävimpien kasvomaskien viimeistelyissä käytetään aitoja Swarovski-kristalleja. Kasvomaskit on valmistettu laadukkaasta Coolmax-materiaalista, joka koostuu erityisestä kosteutta imemättömästä DACRON-polyesterikuidusta. Miellyttävän tuntuinen materiaali on antibakteerinen kuituun lisättyjen hopeaionien ansiosta ja kestää 90-asteen konepesun. Biancaneven kasvomaskeissa on käyttömukavuutta lisäävät pään taakse menevät kuminauhat, jotka voit halutessasi muokata menemään korvien taakse.

www.biancaneve.fi

Suomen Apuvälinekauppa

Suomen Apuvälinekauppa on ottanut valikoimiinsa erilaisia hengityssuojaimia ja pisaravisiirejä.  Kirurginen suu-nenäsuojain, kertakäyttöinen. 3-kerroksinen roiskesuojattu, Type 2R, metallinen helposti muotoutuva nenäkiinnike. Hinta 50 kpl / 19,90 €. Musta kirurginen suu-nenäsuojain, kertakäyttöinen, 3- kerroksinen roiskesuojattu musta suu-nenäsuojain, Type 2R, metallinen helposti muotoutuva nenäkiinnike. Hinta 10 kpl / 5€,  50 kpl / 19,90 €. FFP2 hengityssuojain (KN95), sertifioitu suojain, tehokas hengityssuojain, suojaa myös käyttäjää, mukava hengittää. Hinta 10 kpl / 19,90 €. Musta antibakteerinen kangasmaski,  konepestävä ja silityksen kestävä. Korvalenkkien pituus säädettävissä. Hinta 4,80 € / kpl. Valikoimissa  myös pisaravisiirejä, neljä erilaista mallia. Pisaravisiirin kanssa on huomattavasti helpompi hengittää, kuin hengityssuojainten kanssa. Pisaravisiirit ovat olleet esimerkiksi astmaatikkojen suosiossa.

www.apuvalinekauppa.fi

 

ILMANPUHDISTIMET

 


UniqAir

Turvaa työntekijäsi ja asiakkaasi UniqAir-ilmanpuhdistimella. Liiketilan ilmanlaatu on tärkeää niin työntekijöiden kuin asiakkaiden terveyden kannalta. UniqAir-ilmanpuhdistimet ovat tehokas apu paitsi sisäilmaoireisiin, myös kemikaalirikkaiden työympäristöjen ilmanlaadun parantamiseen. UniqAirin ilmanpuhdistimet poistavat nopeasti ja tehokkaasti suodattamastaan ilmasta yli 99 % kaikista epäpuhtauksista kuten, huone-, eläin- ja siitepölyn, ilmansaasteet, aerosolit ja virukset sekä bakteerit. UniqAir-ilmanpuhdistimien teknologia on Teknologian tutkimuskeskus VTT:n testaama ja Työterveyslaitoksen mittaama sekä asiakkaidemme käytössä tehokkaaksi todettu. UniqAir ei sisällä sähköisiä suodattimia tai tuota terveydelle haitallisia yhdisteitä. Kolmivaiheinen suodatusteknologia poistaa myös kaasumaiset epäpuhtaudet 100 %:sesti.

Tilaa töihin tai kotiin verkkokaupasta www.uniqair.fi

 

Maletti UVC-TOTEM

Maletin UVC-TOTEM ilmanpuhdistin imee esimerkiksi viruksista ja bakteereista saastuneen ilman alhaaltapäin ja kuljettaa sen ensin säleikön läpi, joka poistaa ilmasta suurimmat saasteet. Tämän jälkeen laite kuljettaa ilman kahden UVC -lampun kautta, jotka tappavat bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä, hometta ja punkkeja säteilyn avulla. Käsitelty ilma poistuu lopuksi filtterin läpi laitteen yläosan poistosuuttimesta, leviten laajalle alueelle, mikä vähentää liikkeen mikrobikuormitusta. Epäpuhtaan ilman kerääminen alhaaltapäin on paras toimintatapa turvalliseen sterilointiin, sillä esimerkiksi bakteereja tai viruksia sisältävät pisarat leviävät ilmassa alaspäin. 100 % turvallinen UVC-TOTEM desinfioi ilmaa jatkuvasti, myös ihmisten ollessa läsnä. Se suojaa 24 tuntia vuorokaudessa, ja siinä on alhainen energian kulutus.

UVC-TOTEM puhdistaa ilman yksinkertaisella, nopealla ja turvallisella tavalla, ilman kemiallisten tuotteiden käyttöä. Laite on saanut 1. luokan lääkinnällisen laitteen sertifikaatin, ja se noudattaa EU:n määräyksiä.

Lisätiedot ja tilaukset: Kalusteasiantuntija Hannu Kangas, 040 901 1408, [email protected],

IdHAIR Finland Oy, p. 010 279 9000 tai www.idhairpro.fi

 

IQAir® HealthPro 250 -ilmanpuhdistin

IQAir® HealthPro 250 -ilmanpuhdistin on laadukas sveitsiläinen ilmanpuhdistin, jonka teho on tutkitusti todistettu mm. Suomessa VTT:n* toimesta.  Laite poistaa tehokkaasti ilmas- ta kaasuja, hajuja sekä pienhiukkasia ja se soveltuu erinomaisesti mm. kampaajille ja kosmetologeille.      HealthPro 250 auttaa ammattilaisia suojautumaan paremmin jatkuvalta kemikaali- ja hiukkasaltistumiselta sekä antaa asiakkaillenne mahdollisuuden hengittää puhtaampaa sisäilmaa. HealthPro 250 on varustettu tehokkailla pienhiukkas-, kemikaali- ja hajunpoistosuodattimilla. Tulosten mukaan laite pystyy tuottamaan puhdasta sisäilmaa vaativissakin olosuhteissa. Hyper-HEPA®-suodatin poistaa pienhiukkasia aina 0,003 μm saakka. Monipuolisten toimintojen hallinta on helppoa: mm. valittavana kuusi käyntinopeutta, viikkokello, pv-/yö-ohjelmointi, suodattimien elektroninen valvonta jne. Näyttöpaneeli kertoo sinulle mm. suodattimien vaihtoajankohdan. Mukana tuleva kaukosäädin ja alla olevat pyörät helpottavat käyttöä.

Lisätietoja, VTT:n tutkimusraportti* ja tilaukset verkkokaupasta Ilmanhaltija.fi, osoitteesta: 

https://www.ilmanhaltija.fi/product/4/ilmanpuhdistin-iqair-health-pro-250-ne

Puhdas ilma kuuluu kaikille

Kauneudenhoitoalan työntekijä altistuu usein työssään  sisäilman epäpuhtauksille. Työssä käytetyt aineet, niiden ainesosat ja itse työn suorittamisesta vapautuvat hiukkaset sekä aerosolit voivat aiheuttaa ihmisissä oireiluja ja jopa allergisoitumista. Hyvä työympäristö ja viihtyvyys vaativat puhdasta ilmaa. Industless Oy on tuonut kauneudenhoitoalalle laadukkaan ja kustannustehokkaan puhdistusratkaisun! IDEAL-ilmanpuhdistimet kykenevät suodattamaan  ilmasta virukset, bakteerit ja muut erittäin pienikokoiset hiukkaset. Kiitos erittäin tehokkaan, monikerroksisen suodattimen, jopa 99.99% näistä epäpuhtauksista voidaan poistaa. Tällä tekniikalla voidaan vähentää huomattavasti taudinaiheuttajien leviämistä ilmateitse.

Älykkään anturitekniikan ja ilmanlaatusovelluksen avulla voit seurata ilmanlaatua ja hallita ilmanpuhdistimen toimintaa tiloissasi.

Kysy lisää: Industless Oy +358 400 241180,

www.industless.com, [email protected]

AAVI Leaf

AAVI Leaf on uuden tyyppinen Suomessa kehitetty ja valmistettu ilmanpuhdistin, joka tappaa virukset ja bakteerit niiden kulkiessa laitteen läpi (VTT:n raportti VTT-CR-02641-17).  Flunssaa aiheuttavat virukset ovat hyvin pieniä ja ne säilyvät ilmassa pitkiäkin aikoja. Ilmassa olevia taudinaiheuttajia voidaan tehokkaasti vähentää AAVI Leaf-ilmanpuhdistimella, joka suodattaa ja tappaa virukset ja bakteerit ja desinfioi huoneen ilman. Aavin Leaf-ilmanpuhdistimella saadaan 80 m3 kokoisen huoneen ilma puhdistettua kaksi kertaa tunnissa, jolloin taudinaiheuttajien pitoisuus ilmassa jää hyvin pieneksi. Asiakkaan poistuttua huoneesta ilma puhdistuu nopeasti kokonaan.

Kysy lisää Aavi Technologies Oy, Vantaa

 www.aavi-tech.com, 

Kirsi-Marja Kuusisto, [email protected], p. 0500 429111

 

DESINFIOIVA TYÖKÄRRY

Maletin UVC-Manhattan työkärry

Maletin UVC-Manhattan työkärry toimii UVC-tekniikan avulla. Työkärry yhdistää säilytystilan ja desinfioinnin, ja tekee työskentelystä kätevämpää. UVC-säteily desinfioi työvälineesi niiden ollessa kärryssä: säteet aktivoituvat, kun vetolaatikko suljetaan, ja deaktivoituvat kun laatikko avataan. Äärimmäisen kätevää puhdistusta ja desinfiointia esimerkiksi kammoille ja harjoille, ilman ylimääräistä aikaa ja vaivaa.

Lisätiedot ja tilaukset: Kalusteasiantuntija

Hannu Kangas, 040 901 1408, [email protected],

IdHAIR Finland Oy, p. 010 279 9000 tai www.idhairpro.fi