Kauneuspilkku- ja Hyvä Viestijä -tunnustukset kauneusalan vaikuttajille

Kauneuspilkku- ja Hyvä Viestijä -tunnustukset kauneusalan vaikuttajille

Kauneustoimittajien yhdistys palkitsi kauneusalan tekijöitä Kauneuspilkku- ja Hyvä Viestijä -tunnustuksin I Love Me –messuilla viime viikonloppuna.

Hyvä Viestijä –tunnustus jaettiin nyt ensimmäistä kertaa ja sen sai Bernerin viestintäasiantuntija Anne Sario. Anne on työssään osoittanut ammattimaisuutta, tehokkuutta ja ystävällisyyttä.  Annelle jaetussa tunnustuksessa perusteltiin valintaa: “Anne Sario on viestinnän luotettava ammattilainen, joka tekee sen, mitä lupaa – ja enemmänkin. Hänen hienotunteinen tapansa hoitaa asioita ilahduttaa.”
– Koen tämän  olevan elämäntyötunnustus ja siksi se on erityisen tärkeä. Olen erittäin otettu, Anne herkistyi kyyneliin lavalla kun Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja ja Pinnin toimittaja Pia Paalasvuo jakoi tunnustuksen.

Bernerin viestintäasiantuntija Anne Sario palkittiin Hyvä Viestijä -tunnustuksella. Tunnustuksen jakoi Kauneustoimittajien yhdistys.

Kauneuspilkku-tunnustuksella Kauneustoimittajien yhdistys palkitsee yrityksen tai tuotteen, joka on tehnyt vaikutuksen kauneustoimittajiin. Tänä vuonna tunnustuksia jaettiin neljä. Hiusalalta tunnustuksen sai  KC Professional perusteluina: “Kotimainen, laaja hiussarja, jossa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.” Kauneuden puolelta saajia oli kaksi: Whamisa-sarja korealaisena, mielenkiintoisena ja sertifioituna luonnonkosmetiikkasarjana, jonka tuotteet ovat laadukkaita sekä Frantsilan Garden Trilogy -sarja kotimaisena, perinteisenä, luonnonkosmetiikkasarjana, jonka uusi Garden Trilogy on mielenkiintoinen ja nykyaikainen tuoteperhe. Kynsipuolelta tunnustuksen sai CND Vinyllux-kynsilakka, jonka laadukkaat, ammattitason kynsilakat ovat kynsilakkaystävien suosikkeja ja pitkäkestoisuudessaan todettu myös testien parhaimmiksi.

 

Kauneustoimittajat palkitsivat I Love Me -messuilla Kauneuspilkuilla alan vaikuttavimmat tuotteet. Ensimmäistä kertaa jaetun Hyvä Viestijä -tunnustuksen sai Anne Sario Berneriltä. Kuvassa Kauneustoimittajien yhdistyksestä tunnustukset jakaneet toimittaja Elina Saunamäki vasemmalla ja oikealla yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo. Keskellä Anne Sario/Berner, Marja Milsap / CND Vinyllux, Jupiter Cormier / Frantsila Garden Trilogy, Nina Nummela / Whamisa sekä Johanna Strömsholm ja Jaana Tervakorpi-Kovanda / Kc Professional.

Kauneustoimittajien yhdistys
Yhdistyksen jäsenet työskentelevät päätyökseen toimittajina ja tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin syksyllä 2007 ja siihen kuuluu lähes 30 jäsentä. Suurin osa jäsenistä kuuluu Journalistiliittoon.
Yhdistys kokoaa jäsenistölleen tietoa alaan liittyvästä lainsäädännöstä, asetuksista ja viranomaisohjeista ja järjestää jäsenille ammatillista ja yleisivistävää räätälöityä koulutusta, kielenhuoltoa ja asiantuntijaluentoja. Yhdistys myös kehittää toimittajien ja alan yritysten välistä yhteistyötä ja pelisääntöjä.