Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Kérastase

Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Kérastase

|

Extreme care for bleached hair

Kérastase Brand Expert Kirsi Riikonen.

Kérastase Brand Expert Kirsi Riikonen kertoo hiusvinkkinsä tälle keväälle ja kesälle:

Hiusten vaalentaminen jatkuu vahvana trendinä hiusväreissä ja usein kampaamossa tavoitellaankin yhä kirkkaampia vaaleita värejä. Vaalennuspalveluiden jälkeen on tarve vahvistaa ja palauttaa hiusten kuntoa, sekä saada hiuksiin lisää pehmeyttä ja kiiltoa.

Vaalennuskäsittelyistä herkistyneille vaaleille hiuksille kehitetyistä hoitavista tuotteista on kasvavissa määrin kysyntää. Kérastase vastaa kuluttajien tarpeisiin timanttisella Cicaextreme- tuotesarjalla, joka on suunniteltu täydentämään olemassa olevaa Blond Absolu -sarjaa.

Uudet Kérastase Cicaextreme-tuotteet hoitavat erityisesti hiuskuitua. Tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi minkä tahansa vaalennuskäsittelyn jälkeen, jolloin hius on herkimmillään ja herkistynyt.
Cicaextreme-tuotesarjaan kuuluvat voidemainen shampookylpy, hiusnaamio sekä hiusöljy. Tuotteiden innovatiiviset koostumukset korjaavat hiuksen vaurioita samalla kosteuttaen niitä tehokkaasti.

Erityisesti ihonhoidosta inspiraationsa saanut voidemainen shampookylpy on herättänyt kiinnostusta: shampookylvyn ennennäkemätön koostumus tekee hiustenpesusta ylellisen kokemuksen niin kampaamossa kuin osana kotihoitorutiinia. Sarjan tuotteiden teknologiassa yhdistyvät  hyaluronihappo-duo (matalan ja korkean molekyylipainon) sekä alppitähden öljy. Nämä ainutlaatuiset aineosat syvähoitavat hiuksia aiheuttamatta kuitenkaan latistavaa ja raskasta tunnetta hiuksissa. 

Uutuutena markkinoille tullut hoitava violettipigmenttiä sisältävä Cicaextreme-hoitoampulli on loistava lisä Kérastasen Fusio-Dosen kampaamohoitoihin. Käyttämällä hoitoampullia yhdessä boosterin kanssa voidaan hiuksista neutraloida ei-toivottuja lämpimiä sävyjä samalla hiuksia korjaten ja kosteuttaen.  Kérastasen kevään ja kesän 2021 trendissä yhdistyy äärimmäinen hiustenhoito erittäin vaativille vaalennetuille hiuksille kampaamossa sekä osana kotihoitorutiinia. You dare we care.