Linnanjuhlalookkien konkarit tarjoavat maksuttomia juhlalookkeja itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsutuille

Linnanjuhlalookkien konkarit tarjoavat maksuttomia juhlalookkeja itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsutuille

Tänä vuonna Linnanjuhliin on kutsuttu korona-ajan sankareita, eli henkilöitä, jotka ovat tehneet työtä terveyden ja suomalaisen yhteiskunnan hyväksi koronapandemian aikana. Monet itsenäisyyspäivän vastaanotolle saapuvat ovat siis ensikertalaisia. Juhliin on kutsuttu vain 200 vierasta, joka pitää sisällään myös avecit.

Itsenäisyyspäivän juhlalookin konkarit lupaavat luoda kutsuvieraille maksuttoman kokonaisvaltaisen luksuspäivän. Luvassa on Raili Hulkkosen tekemä meikki, Jaana Paavilaisen kampaus, Jukka Rintalan tai Klara Kivilahden lainapuku sekä samppanjaa ennen juhlia.

Idea syntyi Paavilaisen mukaan tiedosta, että monet tämän vuoden juhliin kutsutut, kuten sairaanhoitajat työskentelevät matalapalkka-alalla ja Linnanjuhliin osallistuminen on iso investointi, kun tehdään meikki, kampaus ja hankitaan juhlapuku ja asusteet.

Hulkkonen ja Paavilainen aikovat tehdä kampauksia ja meikkejä aamusta iltaan. Apuna juhlapäivänä ovat Sanni Pohjalainen, Pirjo Honkanen ja Lalli Savolainen. Sponsorina päivässä toimii L’Oréal Professionnel.

Aikoja voi varata olemalla yhteydessä Raili Hulkkoseen, puh. 0400512327
tai Jaana Paavilaiseen, puh. 0440916026. Luksuspäivä järjestetään Hulkkosen Puuterihuoneella Helsingissä.

Raili Hulkkosesta ja Pirjo Honkasesta on tehty Luottokampaaja-juttu Pinni-lehteen.