Korkeat nutturat suosittuja Cannesissa

Korkeat nutturat suosittuja Cannesissa

Korkeat nutturat suosittuja Cannesissa

Cannesin elokuvajuhlat 2021 ovat parhaillaan käynnissä. Jo 74. kertaa järjestettävillä elokuvafestivaaleilla jaetaan alan arvostettuja palkintoja, kuten Kultainen palmu ja Grand Prix. Festivaali on tänä vuonna suomalaisittain historiallisen hieno, sillä Juho Kuosmasen Hytti nro 6 valittiin suomalaiselokuville äärimmäisen harvinaiseen joukkoon, Cannesin pääkilpasarjaan kisaamaan Kultaisesta palmusta. Khadar Ayderus Ahmedin ensimmäinen pitkä ohjaustyö Guled & Nasra taas pääsi ensimmäisenä suomalaiselokuvana Kriitikoiden viikko -esityssarjaan.

Cannesin elokuvajuhlat ovat tunnetusti myös tärkeä paikka muodin kannalta. Sen punainen matto kuhisee kirkkaimpia tähtiä ja muotisuunnittelijoiden uusimpia luomuksia. Ja tietenkin tähtien hiukset ja meikit tulee olla viimeisen päälle laitettuja.

Tänä vuonna punaiselta matolta on tähän asti ollut huomattavissa paljon korkeita nutturakampauksia. Nuttura on siisti, tyylikäs eikä peitä alleen kaunista asua. Supermalli Bella Hadid saapui The Piani -elokuvan ensi-iltaan italialaisen Schiaparellin uusimman malliston luomuksessa. Hiukset Hadidilla oli korkealla nutturalla, jotta massiivinen kaulakoru tulisi parhaiten esille.

Bella Hadidin lisäksi mm. venäläinen supermalli Natasha Poly, eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel ja yhdysvaltalainen näyttelijä Jodie Turner-Smith nähtiin nutturakampauksissa.

Festivaalin erikoisimmista hiuksista on tähän mennessä vastannut venäläinen bisnesnainen Elena Lenina.

Tästä pääset tilaamaan Pinni-lehden itsellesi!