Koto Salon tarttui Mainioon haasteeseen

Koto Salon tarttui Mainioon haasteeseen

|

Koto Salon tarttui Promootiotoimisto Mainion asettamaan haasteeseen tarjota ikäihmisille ilmainen hiustenleikkuu. Liikkeen omistaja Heidi Kytö kertoi, että he tarttuivat haasteeseen miettimättä sen pidempään.

 – Tässä tilanteessa tulee mietittyä, mitä minä itse voisin tehdä. Tilanteessa on syntynyt yhteisöllisyyden tunne –  halu auttaa muita, Heidi kertoo haasteen lähtökohdista.

Koto Salon liikkeestä voi varata itselleen tukan leikkuun veloituksetta, jos lukee itsensä kuuluvan ikäihmisiin. Liike ei halunnut lähteä erittelemään tarkkaa ikää, vaan tarjota palvelun mahdollisimman monelle.

– Nyt on aika auttaa toinen toisiamme ja vetää yhtä köyttä, koska joskus voimme itse olla avun tarpeessa. Me täällä Kotossa ainakin uskomme hyvään karmaan, Heidi hymyilee.

Tähän mennessä varauksia on tullut vasta muutama, mutta Heidi uskoo, että ihmisten huomatessa liikkumisen olevan turvallista, he myös varaavat aikoja. Ja monelle, se ensimmäinen askel onkin tulla kampaamotuoliin.

– Meillä ei ole erillisiä aikoja riskiryhmäläisille, koska liikkeemme on pieni. Noudatamme THL:n ohjeita ja huolehdimme hygieniasta. Meiltä saa myös maskin pyydettäessä sekä asiakkaalle että kampaajalle. Jokainen asiakas otetaan yksilönä vastaan, ja toimitaan niin kuin he haluavat, Heidi toteaa.

Koto Salon ei ole pistänyt haasteelleen takarajaa. Jos varauksia on vielä joulukuussakin, liikkeessä tehdään ilmaisia hiustenleikkuita.

Tieto haasteesta liikkuu kohderyhmälle asiakaskunnan kautta, joka koostuu vauvasta vaariin.

Koto Salon haastoi mukaan kolme liikettä, mutta Heidi sanoi, ettei ainakaan tähän mennessä ole huomannut, että liikkeet olisivat tarttuneet haasteeseen.

Liikkeessä on riittää tällä hetkellä hyvin asiakkaita ja Heidin mukaan kysyntä on kasvussa.

– Etsimme uutta tekijää mukaan tiiviiseen Koto Salon perheyhteisöön, Heidi vinkkaa.

Promootiotoimisto Mainio haastoi yritykset tekemään 20 pientä tai suurta tekoa maamme hyväksi. Yritykset tarjoavat palvelujaan tai tuotteitaan haastavana aikana heille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Lisää koronateemaisia juttuja:
https://www.pinni.fi/korona