Kulta-Suomelle lisää mitaleja Wella ITVA:ssa: Kaksi pronssia!

Kulta-Suomelle lisää mitaleja Wella ITVA:ssa: Kaksi pronssia!

|||||

Sunnuntaina julkistettiin livestriimatussa lähetyksessä kansainvälisen Wella International Trend Vision  -kilpailun värisarjan voittajaksi hämeenlinnalainen Kati Suokas, ja nyt Wella ITVA julkisti muut mitalisijat. Suomen kaksi muuta kilpailijaa, helsinkiläiset Salli Timlin ja Kristian Varjonen voittivat kumpikin pronssia!

 

Kaiken kaikkiaan Wella ITVA 21 -kuvakilpailussa oli seitsemän sarjaa, joista kolmeen suomalaiset osallistuivat  ja sijoittuivat upeasti kärkeen. Viime sunnuntaina järjestetyssä, yli 20 000 katsojaa keränneessä livestriimauksessa  julkaistiin vain sarjojen kultavoittajat. Nyt Wella on julkistanut muutkin sijoitukset  ja 45:ttä maata edustaneen 82 kisaajan  joukosta Suomi keräsi varsinaisen mitalisateen. Pohjoismaista Suomen lisäksi vain Norjalle tuli menestystä yhden hopeasijan myötä.

Wella International Trend Vision 21 -kilpailussa hämeenlinnalainen Kati Suokas voitti kultaa Color Artist-sarjassa, helsinkiläinen Salli Timlin pronssia Craft Artist-sarjassa ja helsinkiläinen Kristian Varjonen pronssia ghd Style Master-sarjassa.

Suomen menestys kohta 20-vuotiaassa kilpailussa on ollut aiemmin myös hienoa. Vuonna 2016 Barcelonassa espoolainen Jenni Kujansuu ja tamperelainen Laura Harju voittivat kultaa Color – ja Creative-sarjoissa, vuonna 2015 tamperelainen Sonya Rättö voitti Berliinissä pronssia Young Talent-sarjassa ja vuonna 2011 tamperelainen Matsku Räsänen voitti pronssia Young Talent-sarjassa New Yorkissa järjestetyssä kisassa.

Koronapandemian takia viime vuonna kilpailuja ei järjestetty lainkaan ja tänä vuonna ITVA järjestettiin ensimmäistä kertaa kuvakisana, joka huipentui upeaan livelähetykseen ja Suomen mitalisateeseen.

Pinni onnittelee lämpimästi uusia suomalaisia menestyskampaajia! 

KULTAA KATI SUOKAS


Kuva Mikko Karekivi

PRONSSIA SALLI TIMLIN

Kuva Harri Åkerberg

PRONSSIA KRISTIAN VARJONEN

Kuva Harri Åkerberg