Kuuden päivän kampausmaraton Georgiy Kotin kanssa

Kuuden päivän kampausmaraton Georgiy Kotin kanssa

||||

Julia Antin osallistui Georgiy Kotin järjestämään hääkampausmaratoniin, johon osallistuttiin netin välityksellä. Joka päivälle tuli oma hiushaasteensa, ja lopputulos piti julkaista omassa sosiaalisessa mediassa.

Julia iloitsi maratonmahdollisuudesta, koska yleensä Kotin kursseille on monenkin vuoden jono. Sosiaalisen median avulla mahdollisuus osallistua avautui monille.

Julia Antin on ollut menestyksekäs hääkampausten saralla: hän voitti Irlannissa asuessaan Vuoden hääkampausmestari -tittelin ja oli Suomessa hääkampauskisassa pronssisijalla viime vuonna.

Julia kuitenkin koki Georgiy Kotin hääkampausmaratonin työt myös haasteeksi. Hän sanoo harjoitelleensa yömyöhään tavoitellessaan täydellisyyttä.

– Opin paljon uutta ja sain pieniä uusia vinkkejä, mutta tuttujakin asioita oli paljon, Julia sanoo.

Haastavimmaksi hän koki toisen päivän tehtävän. Maratonissa tehtiin kaupallisia ja trendikkäitä kampauksia.  Maratoniin pystyi itse osallistumaan tai päästä vain seuraamaan. Osallistujia oli ympäri maailmaa noin 2000. Maraton oli englanninkielinen.

Näillä näkymin Georgiy järjestää myös toisen hääkampaus maratonin tänä keväänä, jossa tehdään enemmän auki olevia hääkampauksia.

Julia teki työt harjoituspäähän, koska oikean mallin saaminen koronan takia ei ollut mahdollista. Julia ehostaa kampauspäitään ja hänellä on selkeä näkemys siitä, mikä tekee hyvän kampauspään.

– Vaaleat hiukset ovat hyvät, niissä näkee elementit paremmin ja ne näyttävät kuvassa paremmalta. Harjoituspäässä täytyy olla aitoa hiusta ja hiukset eivät saa olla liian ohuet tai paksut. 60cm hius on minusta hyvä, Julia kertoo.

Julia koki maratoonin toisen päivän haasteen suurimmaksi.

Julia panostaa myös harjoituspäiden kasvoihin muun muassa irtoripsillä ja meikillä. Häneltä löytyy myös monia erilaisia koruja harjoituspään ehostukseen.

Varsinaista palautetta osallistujat eivät saa, mutta tilaisuudella oli päätöstilaisuus 10.toukokuuta, jossa annettiin yhteyspalaute ja arvottiin palkinnonsaajia.

Georgiy Kot on venäläinen kuuluisa hiusstylisti. Hän järjestää suosittuja ”Georgy cat” kursseja International academy of beautyssa Sochissa. Kot on toiminut myös hiustylistinä Game of Thrones televisiosarjassa.

 

Lue lisää hiusalan artikkeleita TÄSTÄ
sekä vasta ilmestyneestä Pinnin digilehdestä numero neljä.

Lukukoodin saat rekisteröitymällä uutiskirje.pinni.fi