SKY-kosmetologi-lehti jakoi eilen Kaapelitehtaalla 14.-15.11. pidettävillä Kosmetologipäivillä Lajinsa paras 2019 -tunnustukset. SKY-kosmetologi-lehti myöntää tunnustukset vuosittain toimituksen erityisen huomion napanneille ammattikosmetiikka-alan tuotteille ja hoidoille eri sarjoissa.
Pinni onnittelee voittajia!

Pinni onnittelee kaikkia Lajinsa paras -tunnustuksen saaneita!

LAJINSA PARHAAT 2019

SARJA – KASVOJENHOITOTUOTE
Bielenda Power of Nature Magnetic Enzymatic Face Scrub
Maahantuoja: Face Helsinki
Entsymaattinen magneettikuorinta-aine on aidosti uniikki tuotekonsepti, joka edustaa selkeää ja toimivaa ihonhoitoa ilman kimuranttia kikkailua.

SARJA – KASVOHOITO
Anumati Naturals Detox Energy+
Maahantuoja: Anumati Naturals
Luovasti kehitetty kasvohoitokonsepti tuo perinteisen kasvilääkinnän tähän päivään nykyaikaan resonoivalla ja hyvin perustellulla tavalla.

SARJA – MEIKKITUOTE TAI –TARVIKE
Diego Dalla Palma Professional: Don’t Cry Anymore Mascara
Maahantuoja: Camilla Aho
Vedellä poistettava vedenkestävä maskara erottuu joukosta! Jännittävän teknologiansa lisäksi se koukuttaa niin kestävyytensä, harjansa kuin herkille silmille sopivan
koostumuksensa vuoksi.

SARJA – VARTALONHOITOTUOTE TAI –MENETELMÄ
être belle: Rajawatu balilainen kuumakivihieronta
Maahantuoja: Greencos
Yksilöllisesti räätälöity hoitoelämys todistaa, että kauneushoitola on kiireisen arjen tehokas ja ekologinen palautumispaikka.

SARJA – JALKOJENHOITOTUOTE
Peeling Mist
Maahantuoja: Melon
Hämmästyttävän tehokas jalkojenkuorintasuihke istuu nykyaikaan paitsi nopeuden niin turvallisten ja luonnollisten raaka-aineidensa vuoksi.

SARJA – KYNSITUOTE TAI –MENETELMÄ
Depend Cosmetic: REQ LackGel –kestolakka
Maahantuoja: Depend Cosmetics
Loppuun asti mietitty konsepti, jossa ammattilais- ja kotihoito muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Modernia ja matalankynnyksen kynsihoitoa parhaimmillaan.

SARJA – KARVANPOISTO
LYCON-karvanpoistomenetelmä
Maahantuoja: LYCON Finland
Virkistävä tuulahdus kotimaiseen karvanpoisto-skeneen. LYCON tekee vahauksesta hottia, hoitavaa, houkuttelevaa ja hellävaraista.

SKY-kosmetologi-lehti on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsenlehti, joka on ilmestynyt jo 67 vuotta. Suomen Kosmetologien Yhdistys on koulutettujen kosmetologien ja kosmetiikkaneuvojien ammatillinen yhdistys, johon kuuluu noin 4000 jäsentä. Suomessa kuka tahansa voi alkaa kosmetologiksi, mutta koulutetun ammattilaisen tunnistaa SKY:n sinivalkoisesta tähdestä.