Laulavat kampaajat hiusalan SM-karaokessa – katso videot!

Laulavat kampaajat hiusalan SM-karaokessa – katso videot!

||

Helmikuisella Hius- ja Kauneusalan risteilyllä valittiin parturi-kampaajien karaoken Suomen mestarit vuodelle 2018. Voiton vei Essi Hakala, toiseksi sijoittui Maija Marjamäki ja kolmanneksi Eija Lehto, joka pokkasi myös Pinnin Lehdistön suosikki –tittelin “pilkettä silmäkulmassa”-esityksellään.

Parturi-kampaajien karaoken SM-kisavoittoon itsensä lauloi Essi Hakala (keskellä), toiseksi sijoittui Maija Marjamäki (vasemmalla) ja kolmanneksi Eija Lehto, joka pokkasi myös Pinnin Lehdistön suosikki –tittelin.

Pinnin toimittaja Pia Paalasvuo jakoi lehdistön suosikki -palkinnon Eija Lehdolle.

Risteilylle osallistui yli 300 kampaajaa ympäri Suomen ja karaoke-kilpailun alkaessa tuntui, että näistä jokainen oli ”ahtautunut” laivan karaokebaariin nähdäkseen ja kuullakseen 15 kisaan osallistujan esitykset. Kilpailun ensimmäisellä kierroksella lauluesityksensä antoivat kaikki 15 osallistujaa, toisen kierroksen finaaliin pääsivät viisi eniten pistettä saanutta laulajaa.
Voittaja Essi Hakala lauloi ensin kappaleen Broken glass ja finaalissa kappaleen Bring me to life.
– Voiton perusteena oli kaksi tasalaatuista puhtaasti laulettua kappaletta, joissa vire ja taimaus toimivat moitteettomasti. Esiintyessään hän tulkitsi laulamansa kappaleet uskottavasti, kappaleen tyylille kuuluvalla tavalla ja hän lauloi esittämiensä kappaleiden sanat oikein. Hänen äänensä on tasapainoinen ja pienellä harjoittelulla hänellä on hyvät mahdollisuudet saada ääneensä lisää voimaa ja siten parantaa äänirekisterinsä laajuutta sekä äänenkäytön voimakkuutta rekisterin äärilaidoilla. Myös yleisökontakti esiintymisen aikana toimi hyvin. Kokonaisuus oli erityisen hyvin hallittu ja esitetty molemmilla kierroksilla, karaokekilpailusta vastannut Suomen Hiusyrittäjien toiminnanjohtaja Marja Liimatainen kertoo.
Kilpailuun osallistuneet parturi-kampaajat: Maija Marjamäki, Mari Komulainen, Arto Martiskainen, Aki Lehtonen, Katja Wahlman, Marja Harjamaa, Outi Varjamo, Taina Mäki, Ari Sandberg, Nina Ahlqvist, Eija Lehto, Essi Hakala, Johanna Salonen, Seija Pöytäri-Keränen ja Anette Blomqvist. Onnea kaikille laulajille!
Alla videot voittajakolmikon laulusuorituksista:

– Sijoitusten ulkopuolelle jäi monta hyvää laulajaa. Lisäksi monia ammattilaisia jäi vielä kilpailusta pois, koska he eivät joko tienneet kilpailusta tai eivät vielä rohjenneet osallistua. Nyt vain ensivuodelle sitten reippaasti mukaan. Kilpailu oli hyvin suosittu niin kilpailijoiden, kun yleisönkin joukossa, joten jatkoa on todellakin luvassa ensi vuoden risteilyllä, Hiusyrittäjien toiminnanjohtaja Marja Liimatainen lupaa.