Le Hair Bronzing ja uudistunut Tecni.Art

Le Hair Bronzing ja uudistunut Tecni.Art

||||||

L’Oréal Professionnel esitteli medialle kevään ja kesän hiusmuodin ykköstrendit sekä uudistuneen Tecni.Art hiustenmuotoilusarjan.

Pitkään hiusväritrendinä vaikuttanut kuulas viileä vaalea saa nyt väistyä kevään ja kesän lämpöisten, auringon paahtamien vaaleiden ja ruskeiden sävyjen tieltä. L’Oréal Professionnel hiusmuodin nimi on Le Hair Bronzing, mikä jo nimenä kertoo hiusmuodin pronssisista vivahteista.

L’Oréal Professionnel kevät- ja kesähiusmuotia esittelivät Petra Gargano ja Ansku Bergström.

– Sosiaalisessa mediassa bronzing on seurattu meikkitrendi: Instagramissa julkaisuja #bronzing-merkinnällä on yli 93.000 ja tämä luku kasvaa mitä lähemmäksi kesää tulemme: Googlessa termi “bronzing makeup” saavutti 47 miljoonan hakumäärän, L´Oréal Professionnel trade marketin manager Jonna Rämänen kertoo lehdistötilaisuudessa.

Tulevalle kaudelle L’Oréal Professionnel Bronzingväripaletti tarjoaa kampaamoille kahdeksan uutta sävyä, joilla voidaan toteuttaa Bronzing-trendiä tumman tukan intensiivisestä violetista ja syvästä luumun sävyistä vaalean hiuksen intensiivisiin meripihkan sävyihin.  Sävyjä löytyy ikonisista L’Oréal Professionnel -värisarjoista INOA, MAJIREL ja DIARICHESSE.

Tecni.Art-sarjaan hajusteettomat PURE-tuotteet

25-vuotias Tecni.art on uudistunut selkeäksi ja särmikkääksi 14 tuotteen sarjaksi. Sarjasta löytyy nyt kolme värein koodattua tuotekategoriaa. Valkoiset tuotteet ovat Tecni.Artin ikonisia “must have”-tuotteita, harmaat tuotteet antavat pitoa ja tekstuuria ja mustassa pakkauksessa tulevat tuotteet ovat transformer tuotteita, eli ne muuttuvat käyttötarkoituksen mukaan.

Uutuustuotteita ovat hajusteettomat Ring Light Pure -kiiltosuihke sekä Savage Panache Pure -suihkepuuteri.
Lehdistötilaisuudessa kesän hiustrendejä esittelivät mallit Ansku Bergström ja Petra Gargano, joille Sydämen Pohjasta Helsinki -liikkeen Jaana Mäyrä sekä Heidi Kallio loivat uudet kampaukset.

Sydämen Pohjasta -liikkeen Heidi Kallio ja Jaana Mäyrä loihtivat keskellä oleville Petra Garganolle ja Ansku Bergströmille kesän trendihiukset uusilla Tecni.Art -tuotteilla.

– Suosikkejani sarjasta ovat hiukset paikallaan tanssin pyörteissäkin pitävä Fix Design -pumppuhiuskiinne sekä tietenkin klassikko Savage Panache -suihkepuuteri, Bergström luettelee.
Petran lettikampaus viimeisteltiin kiiltoa antavalla Ring Light Pure -kiiltosuihkeella, josta povataankin Tecni.Art-sarjan uutta klassikkoa.