L’oréal professionnel uudet kasvot vuodelle 2017: Hailey Baldwin & Taylor Hill

L’oréal professionnel uudet kasvot vuodelle 2017: Hailey Baldwin & Taylor Hill

L’Oréal Professionnel ylpeänä esittelee 2 kansainvälistä kasvoa vuodelle 2017. Hailey Baldwin Steven Balwinin tytär ja supermalli, olla on yli 8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja Taylor Hill, Victoria’s Secret “enkeli”. Nämä kaksi muusaa esittelevät vuoden 2017 tärkeimmät lanseeraukset. Katso tästä kansainvälinen lanseerausvideo.

Hailey Baldwin, Kim Basingerin ja Alec Balwinin sukulaistyttö on tämän hetken kuumimpia nimiä muotimaailmassa. Hän on erittäin haluttu malli ja hän on esiintynyt mm. Tatler, Love, L’Officiel ja Marie Clare –lehtien kansissa. Hän on vain 20-vuotias ja aiheuttaa paljon pöhinää ympärilleen sosiaalisessa mediassa ystäviensä Kylie ja Kendall Jennerin kanssa.

Selfie-mestari ja kauneusaddikti, Haley vaihtelee lookkiaan varsinkin hiustyyliään, jota hän muuttaa kuten trendikkäitä asusteitaan. Viimeksi Haley kohautti harmailla hiuksillaan Coachella-festivaaleilla, jonka jälkeen hän vaihtoin ruusunpunaiseen, ja josta hyppäsi taas takaisin tunnistettaviin vaaleisiin hiuksiin.

Hailey toimii IT LOOKS -hiusmuotikokoelman muusana kevään ja syksyn kokoelmissa vuonna 2017, joita stailaavat Vanessa Bruno yhdessä L’Oréal Professionnelin kanssa. Muotisuunnittelija Vanessa Brunon yhteistyö L’Oréal Professionnelin kanssa toi INOA-hiusväreihin 24 uutta sävyä. “On mahtavaa miten vain hiusväri voi muuttaa kaiken!”, kertoo Haley. “Joskus tuntuu siltä, kuin sävy muuttaisi jopa mielialaani. Uusilla INOA by Vanessa Bruno –hiusväreillä tunnen olevani aivan uusi Haley!”

Hailey Baldwin on uusi kasvo myös Pro Fiber –kampanjalle vuonna 2017. Profiber on pitkäkestoinen kampaamohoito, jonka vaikutus kestää hiuksissa jopa 6 viikkoa ja se on saatavilla vain L’Oréal Professionnel -kampaamoista.

Vain 19-vuotias Taylor kuohuttaa jo sosiaalista mediaa ja aiheutti ihastusta viimeisimmässä Victoria’s Secret –näytöksessä, joka pidettiin ensi kertaa Pariisissa.

Tämä nuori amerikkalainen malli on kerännyt itselleen jo 6,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja omaa aktiivisen uran muodin parissa. Hänen viimeisimpiä töitään ovat H&M ja Forever 21 -yhteistyöt. Taylor on myös niittänyt mainetta muotisuunnittelijoiden keskuudessa ja catwalkilla. Hän on kävellyt muotiviikoilla huippusuunnittelijoille kuten Elie Saab, Giorgio Armani ja Dolce Gabbana. Äskettäin hänen pääsynsä Victoria’s Secret -enkeliksi, oli Taylorille unelmien täyttymys.

”Olen todella otettu L’Oréal Professionnel yhteistyöstä. Hiukset ovat tärkeä osa työtäni ja huolehdin niistä hyvin. L’Oréal Professionnel tuotteilla hiukseni pysyvät aina kauniina ja kiiltävinä, aivan kuin olisin juuri astunut kampaamosta ulos!”, Taylor kertoo.

Taylor on L’Oréal Professionnel:n ikonisen aseman saavuttaneen Série Expert -hiustenhoitosarjan uudelleenlanseerauksen ja Power Mix -uutuuden kasvo keväällä 2017.
Hiusväreissä Taylor edustaa Majirel –hiusvärejä ja erityisesti teemassa ”Color is the New Make-up”. Teeman ideana on värin korjaaminen ja säätäminen täydellisesti ihoon ja persoonaan sopivaksi, kuten meikki kasvoilla. Tänä päivänä kaikki on mahdollista ja voimme sanoa hyvästit tylsille hiusväreille, liian tummille tai kiillottomille latvoille.

“Ylpeinä toivotamme Taylorin ja Haileyn L’Oréal Professionnel –perheeseen. He edustavat uudenlaista naissukupolvea, jotka ovat riippuvaisia muodista, trendeistä ja joilla on huikea sosiaalinen verkosto. He ilmaisevat itseään hiustensa kautta ja muuttavat tyyliään kokonaisvaltaisesti, mutta vaivattomasti. L’Oréal Professionnel haluaa ruokkia tätä kunnianhimoa ja halua muuntautua laajalla valikoimalla tuotteita ja laajalla repertuaarilla upeita ja taitavia hiustaiteilijoita.”, kertoo Marion Brunet L’Oréal Professionnel International General Manager.