L’Oréalilta hiusammattilaisen työskentelyalusta verkossa

L’Oréalilta hiusammattilaisen työskentelyalusta verkossa

||

L’Oréal lanseerasi Access-sivuston, joka toimii työskentelyalustana hiusalan ammattilaisille ympäri maailman. Sivustolta löytyy muun muassa L’Oréalin koulutuksia.

– Luomme L’Oréalilla tällä hetkellä paljon uutta, joten on hyvin mielenkiintoista olla tässä muutoksessa mukana. Viime vuosi ja maailman tilanne on pakottanut kaikkia enemmän nettiin, kauemmas toisistaan. Olemme saaneet positiivista palautetta nettisisällöstämme, joten loimme Accessin, joka yhdistää kampaajia entistä enemmän, sanoo L’Oréalin Pohjoismaiden kampaamo-osaston koulutuksesta vastaava Emma Hurley.

L’Oréalin Pohjoismaiden kampaamo-osaston koulutuksesta vastaava Emma Hurley.

L’Oréal kertoo, että Access on maailman suurin e-oppimisen ja verkostoitumisen alusta. Kansainvälinen sivusto mahdollistaa kampaajien ja kauneudenhoitoalan työntekijöiden pääsyn materiaaleihin ja koulutuksiin koska tahansa, mistä tahansa. Sivustolta löytyy tuotelanseerauksia, tekniikoiden kehittämistä, liikkeenjohtoa ja paljon muuta erilaisten tutoriaalien, webinaarien ja e-moduulien muodossa. Ainoa, mitä käyttäjän tarvitsee tehdä, on luoda käyttäjätili lorealaccess.com-sivulle.

– Kouluttajillamme, ja kaikilla kampaamo-osastolaisilla L’Oréalilla on sosiaalisen median kanavat, tärkeimpänä Instagram. Koronatilanteen alkaessa meitä seurattiin tiivisti. Asiakkaat halusivat nähdä,  kuinka ratkaisemme erilaiset ongelmat, kun emme enää päässeet fyysisesti liikkeisiin. Oli siis suuri tarve saada tieto yhteen paikkaan, josta asiakkaat tietävät vastauksia hakevan.  Aloitimme Accessin kehittämisen jo 2019 vuoden lopussa, mutta viime vuoden alussa pystyimme luomaan kunnollisen yhteisen kodin sisällöllemme sekä kampaajillemme, Emma kertoo.

Accessista löytyvät kaikki L’Oréalin kampaamobrändit yhdestä paikasta. Sivusto toimii myös tukena fyysiselle koulutukselle. Kampaajat voivat itsenäisesti tehdä tutoriaalien avulla harjoitteita ja kouluttautua heille sopivimpaan aikaan vaikkapa omasta kodistaan, jonka lisäksi he voivat käydä fyysisesti paikan päällä koulutuksissa.

– Access ei todellakaan ole poistamassa kasvotusten, ”face-to-face” tapahtuvan koulutuksen tarvetta tai suosiota. Se toimii vaihtoehtona ja tukena fyysiselle koulutukselle. Ja poistaa muun muassa matkustamisen vaivan ja tavoittaa näin ollen entistä suuremman joukon hiusalan ammattilaisia. Koulutusosioita on myös mahdollista pilkkoa ja yhden pitkän koulutuspäivän sijaan kampaajat voivat kouluttautua silloin kun heille itselleen se parhaiten sopii, Emma summaa.

Tällä hetkellä Access on saatavilla yli 80 maassa, jokaisessa niiden omalla äidinkielellä.

Ole aina hiuskarvan edellä muita ja tilaa hius- ja kauneusalan ammattilehti PINNI TÄSTÄ!

 

 

Instagram @pinnilehti
Facebook @pinnilehti

Lue lisää hiusalan artikkeleita TÄSTÄ