L’Oréalilta vettä säästävä hiustenhoitomenetelmä

L’Oréalilta vettä säästävä hiustenhoitomenetelmä

L’Oréal Water Saver on vettä säästävä hiustenhoitomenetelmä kampaamoille ja kotikäyttöön. L’Oréal Water Saver yhdistää vettä optimoivan teknologian L’Oréal Professionnelin ja Kérastasen hiustenhoitotuotteisiin, jotka virtaavat suoraan suihkulaitteen vesisuihkuun. L’Oréal Water Saver vähentää vedenkulutusta 80%.

– Velvollisuutenamme L’Oréalilla on suojella luonnonvaroja. Jokainen vesipisara on kallisarvoinen, ja uudessa teknologiassa vedenkulutus otetaan tarkasti huomioon, L’Oréal-konsernin varapääjohtaja Nicolas Hieronimus sanoo.

– L’Oréal Water Saver edustaa kauneusteknologiamme seuraavaa vaihetta. Se tarjoaa ainutlaatuisen henkilökohtaisen kauneuskokemuksen ja kertoo sitoutumuksestamme kestävään kehitykseen kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla, Hieronimus lisää.

L’Oréal-teknologiahautomo loi L’Oréal Water Saverin yhteistyössä sveitsiläisen ympäristöinnovaatioyhtiö Gjosan kanssa.

Tuloksena on tuote, jossa yhdistyvät L’Oréalin kokemus hiustuotteiden koostumusten valmistamisesta ja Gjosan ydinosaaminen veden vähäisen käytön optimoinnissa. Tuotteessa sovelletaan samaa fraktioperiaatetta, jota käytetään veden virtaukseen rakettimoottoreissa. Vesipisarat törmäävät määritettyyn suuntaan ja jakaantuvat tasaisesti. Tämä pienentää niiden kokoa, nopeuttaa niiden kulkua ja varmistaa, että kaikki vesipisarat käytetään hiusten pesu- ja huuhteluprosessissa. Samalla shampoot, hoitoaineet ja muut käsittelyt on helpompi huuhdella.

L’Oréal Water Saver -laitteen tuoteominaisuudet:

  • Veden suuri nopeus ja 80 % pienempi määrä verrattuna tavalliseen hiustenpesuun: L’Oréal Water Saver -menetelmä käyttää kaksi litraa vettä minuutissa verrattuna kotitalouden tavalliseen kahdeksaan litraan, eikä siinä ole havaittavaa eroa paineessa.
  • Patentoitu Cloud Cleansing – uusi hiustenhoitokokemus: L’Oréal Water Saver luo 10 kertaa pienempiä pisaroita, jotka imeytyvät paremmin ja huuhtoutuvat nopeammin, sillä sen koostumus on suunniteltu erityisesti mikronisoiduille (ainesosat mahdollisimman pieniä) hiustenhoitoaineiden koostumuksille.
  • Tietojen koontisivu ja vaikutusten raportointi: Veden ja kustannusten säästöä seurataan laitteen koontinäytöltä, jonka avulla kampaamon omistajat voivat tarkastella asiakkaiden aiempia hiuskäsittelyjä sekä seurata veden, energian ja kustannusten vähenemistä.

– L’Oréal Water Saver on syntynyt ainutlaatuisesta kumppanuudesta, joka yhdistää hiustenhoidon vuosisadan mittaisen innovaatioperinnön huipputeknologiaan. Se edustaa uudenlaista kestävän kehityksen kokemusta kuluttajille, ja odotamme innolla sen leviämistä ympäri maailman,  totesi Amin Abdulla, yksi Gjosan perustajista.

L’Oréal Water Saver on jo käytössä valituissa L’Oréal-kampaamoissa New Yorkissa ja Pariisissa. Maailmanlaajuisesti se lanseerataan vuosien 2021 ja 2022 aikana.

Ole aina hiuskarvan edellä muita ja tilaa hius- ja kauneusalan ammattilehti PINNI TÄSTÄ!

Seuraa meitä myös somessa

 

 

 

Instagram @pinnilehti
Facebook @pinnilehti

Lue lisää hiusalan artikkeleita TÄSTÄ!