Lumenen uudeksi toimitusjohtajaksi Johan Berg

Lumenen uudeksi toimitusjohtajaksi Johan Berg

|

Lumene Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty (KTM) Johan Berg. Hän aloittaa tehtävässään 15.10.2018. Bergillä on takanaan vahva kansainvälinen ura kauneusalan yritys L’Oréalilla, missä hän vastasi muun muassa yrityksen Suomen, Australian sekä Uuden-Seelannin toiminnoista. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut Inwido Finland Oy:n Suomen toimitusjohtajana sekä koko konsernin Senior Vice Presidenttinä. Uudessa asemassaan Berg tulee luotsaamaan Lumene- ja Cutrin -brändejä ja niiden uudistumista edelleen niin kotimaisilla kuin ulkomaisilla markkinoilla.

“Johan tuo mukanaan vahvaa osaamista kauneuden alalta ja aloittaa Lumenella mielenkiintoisena ja muuttuvana, kiihtyvän kansainvälisen kasvun aikana. Uskomme, että hän jatkaa upeaa brändinrakennustyötä edelleen ja varmistaa, että Lumene tarjoaa jatkossakin ensiluokkaisia tuotteita asiakkailleen ja kuluttajilleen ympäri maailmaa”, sanoo Lumenen hallituksen puheenjohtaja Bert Wiegman.

Lumenen nykyinen toimitusjohtaja Michel Dallemagne jättää yrityksen lähiviikkoina. Dallemagne on johtanut Lumenea omistautuneesti ja menestyksekkäästi kolmen vuoden ajan, minä aikana Lumene-brändi on uudistettu täysin. Hän seuraa jatkossa yrityksen menestystä osakkeenomistajan roolissa.

”Hallitus ja omistajat kiittävät Dallemagnea omistautumisestaan ja menestyksekkäistä vuosista ja toivomme hänelle kaikkea hyvää tuleviin projekteihin. Lumenen uudistuneen brändin ja entistä laajemman tuotevalikoiman sekä sitoutuneen henkilöstön ja sijoittajien avulla uskomme, että teemme suomalaisesta menestystarinasta myös kansainvälisen menestystarinan”, Wiegman jatkaa.

Lumene on tänä päivänä innovatiivisempi ja aiempaakin luonnollisempi kauneusbrändi, joka tarjoaa sekä ihonhoito- että värikosmetiikkatuotteita. Viimeiset vuodet Lumene on käynyt läpi suurta brändiuudistusta tavoitteena tehdä Lumenesta kansainvälisesti vetoava, Pohjoismaiden johtava kauneusbrändi ja ylläpitää samalla markkinajohtajuus Suomessa. Tämän strategian ensimmäinen vaihe on nyt saavutettu. Lumenen uusimmilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla, kuten Iso-Britanniassa ja Kiinassa, Lumene-tuotteita on saatavilla ainoastaan verkkokauppojen kautta esim. FeelUnique-, Look Fantastic- ja Tmall-kauneussivustoilta. Lisäksi juuri avatun uuden Lumene-verkkokaupan myötä avautuvat kansainväliset markkinat täysin uudella tavalla. Tällä hetkellä Lumenen ihonhoito-kategoria kasvaa vauhdilla ja kasvomeikit tekevät vahvaa etenemistään.

Brändimuutoksen läpi käynyt

Cutrin kasvaa vauhdilla

Lumeneen kuuluva Cutrin on myös käynyt läpi suuren brändimuutoksen ja on nyt moderni, pohjoismaisten hiusten ja kampaamoalan suomalainen asiantuntija, joka kasvaa vauhdilla kaikkialla Pohjoismaissa. Sekä Lumenen että Cutrinin brändiuudistuksiin on investoitu merkittävästi, ja Lumene onkin juuri päättänyt uuden rahoituskierroksen, joka tulee auttamaan brändiä nopeuttamaan menestystarinansa kasvua lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

 

Lumenesta

Lumene Group on liikevaihdoltaan 70m+ euron kauneusalan yritys, joka kehittää ja valmistaa ensiluokkaisia Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteita sekä erityisesti kampaamoalalle kehitettyjä korkealaatuisia Cutrin-hiustuotteita. Espoon pääkonttorin lisäksi Lumene toimii Pohjoismaissa, Venäjällä sekä Amerikassa. Uusimmat markkinat ovat Iso-Britannia sekä Kiina, joissa toimitaan verkkokauppakumppaneiden (FeelUnique, Look Fantastic, Tmall) kautta. Tuotteet kehitetään ja suurimmaksi osaksi valmistetaan Suomessa yrityksen Espoon tehtaalla. Yritys työllistää kansainvälisesti noin 500 henkilöä.