Luonnollisen kaunista väriä

Luonnollisen kaunista väriä

||||

Muutamien viime vuosien aikana hiustrendeissä on pyörinyt erilaisia niin sanottuja shokkivärejä. Edelleen tämä trendi jatkuu, mutta tuntuu, että se olisi hieman väistymässä taka-alalle. Monet ovat kääntyneet enemmän luonnollisten värien puoleen.

Onko luonnollinen yhtä kuin tylsä? Ei todellakaan! Luonnollinen väri voi olla silti hyvin erilainen omasta väristäsi ja eri tekniikoilla voi väriin tuoda erilaisia kiinnostavia yksityiskohtia.

Erityisesti viime vuosina suosioon noussut Balayage-tekniikka kehittyy koko ajan ja nousee yhä enemmän asiakkaidenkin suosioon. Balayage-tekniikka on hiukseen vapaalla kädellä vaalennusaineella maalaamista raitaisin, auringon vaalentaman lookin saamiseen. Balayage-lookin saamiseksi voi myös käyttää erilaisia raitatekniikoita. Tämä lopputulos on todella elävä ja luonnollinen sekä helppo ylläpitää.

Vaaleat hiukset ovat myös muuttumassa luonnollisempaan suuntaan. Suomessa näkee vielä usein paljon raidoitettuja hyvin kylmän sävyisiä hiuksia, mutta muualla, esimerkiksi Tanskassa, katukuvassa näkee paljon luonnollisempia vaaleita. Vaaleissa raidoitetuissa hiuksissa on seassa tummaa raitaa syvyyden ja luonnollisuuden luomiseksi. Lisäämällä vähän tummaa raitaa saat elävyyttä hiuksiisi ja tyvikasvukin voi kasvaa luonnollisemmin.

Sävyt ovat neutraaleja tai lämpimiä. Älä siis pelkää lämmintä vaaleaa, sen ei tarvitse merkitä keltaista! Kokeilemalla neutraaleja sävyjä voit hieman yrittää poistua mukavuusalueeltasi, jos olet tottunut, että hiuksesi ovat hyvin kylmänsävyiset.

Tummia ja punertaviakin hiuksia voi myös päivittää muutamilla vaaleilla raidoilla. Samoin kuin tummat raidat tuo vaaleisiin hiuksiin elävyyttä, vaaleat raidat tekevät samaa tummiin hiuksiin. Kontrastit luovat syvyyttä ja liikkuvuutta hiuksiin. Vaaleat raidat luovat myös upean efektin punertaviin hiuksiin.

Jos kaipaat hiuksiisi päivitystä, mutta et halua dramaattista muutosta, kannattaa kokeilla erilaisia raitoja. Raidat tekevät hiuksistasi välittömästi kiinnostavammat ja trendikkäämmät. Ole valmis poistumaan mukavuusalueeltasi (kyllä, puhun teille kaikille blondeille), ja anna vapautta kampaajallesi!

Hänellä saattaa olla hyviä ideoita miten saada juuri sinun hiuksistasi luonnollisen kauniit.