Luonnollisuus korostui Näytös 21 meikeissä ja hiuksissa

Luonnollisuus korostui Näytös 21 meikeissä ja hiuksissa

Luonnollisuus korostui Näytös 21 meikeissä ja hiuksissa

Perinteisesti Näytös on ollut iso muotinäytös, joka on koonnut paikalle paljon yleisöä ja median edustajia, mutta tällä kertaa se järjestettiin kaikille avoimena verkkonäytöksenä. Näytös koostui 28 kokoelmasta, joissa kaikissa oli 6 asua.

Koronasta johtuen näytös esitettiin videona ja lookbook kuvina aalto.fashion sivulla ja se tuotettiin neljän päivän aikana.

– Koulun puolesta oli tosi tarkat säädökset ja turvatoimet koronan varalta, työskentely tapahtui maksimissaan kuusi henkilöä samassa tilassa, Kertoo Näytöksen kampauksista vastannut Mikko Vainio.

Koronalta suojautuminen otettiin huomioon Näytöksen kulisseissa.

Vainion mukaan neljän päivän rupeama oli hektinen ja päivät venyivät pitkiksi, mutta fiilis oli hyvä alusta loppuun. Kaikki malleista opiskelijoihin ja taustaryhmään olivat innoissaan päästessään järjestämään Näytöstä, joka viime vuonna valitettavasti jäi välistä.

Backstagella oli tunnelma katossa.

Näytöksen hiuksista vastasi edellä jo mainittu Mikko Vainio ja meikistä vastuussa oli Jenny Jansson. He ovat tehneet Aallon Näytösten meikit ja hiukset jos 12-13 vuoden ajan, joskin yleensä molemmilla on ollut apunaan noin 10 hengen tiimit, tänä vuonna he tekivät kaiken vain yhden assistentin avustuksella.

– Pyrimme pitämään hiukset ja meikit rentoina ja luonnollisina, aika paljon tein ihan parturointia tai föönausta. Jokunen wetlookin siellä taisia olla, mutta lähtökohtaisesti tosi luonnollista, Vainio kertoo.

Mikko Vainio laittamassa Fanni Kareen hiuksia.
Osaan asuista kuului näyttäviä hiusasusteita. Tässä Juha Vehmaanperän suunnittelema asu Angelin esittelemänä.

– Työn teki helpoksi, että oli niin paljon erilaisia malleja, joilla monilla oli valmiiksi tosi mielenkiintoisia ja kivoja hiustyylejä, joita ei tarvinnut kuin vähän korostaa,  Vainio kehuu.

Mallejen castaus olikin tänävuonna monimuotoisempi kuin koskaan aikasemmin. Näytökseen 21 mallit oli castannut Jasmin Islamovic.

Meikit pidettiin luonnollisena ja hillittynä. Kuvassa Monica Tor.
Malleja oli paljon erinäköisiä ja ikäisiä.

Yhteistyökumppanina meikissä oli kotimainen Kide Cosmetics ja hiuksissa R+CO.

Joidenkin mallejen kanssa pääsi vähemmällä työllä hiusten ja meikin suhteen. Nämä upeat asut ovat Leevi Ikäheimon suunnittelemat.

Täältä pääset tilaamaan Pinni-lehden itsellesi!